این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 5 دی 1404
فهرست مقالات
تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
، 1397، جلد ۳۴، شماره ۵
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر ریزوباکتریهای محرک رشد گیاهی و ورمیکمپوست بر خصوصیات کیفی گیاه دارویی همیشهبهار (Calendula officinalis L.)
1397/10/9
-
۴۵ بار
۲
اثر متقابل زمان و رقم روی میزان پارازیتیسم مگس گلرنگ (Acanthiophilus helianthi (Rossi) (Diptera: Trypetidae))
1397/10/9
-
۵۲ بار
۳
بررسی سینتیک انتقال جرم و مدلسازی خشک کردن ترخون (Artemisia dracunculus L.)
1397/10/9
-
۲۸ بار
۴
مقایسه عملکرد کمّی و کیفی روغن اسانسی گونههای مختلف آویشن (Thymus) در رویشگاههای طبیعی استان کردستان
1397/10/9
-
۴۵ بار
۵
کاربرد کروماتوگرافی گازی برای شناسایی و تعیین مقدار اسیدهای چرب دانه Ferulago angulate (Schlecht.) Boiss. و بررسی خواص فیتوشیمیایی آن
1397/10/9
-
۴۲ بار
۶
اثر تراکم و دمای هوا در زمان کاشت بر عملکرد و برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه دارویی سیر (Allium sativum L.)
1397/10/9
-
۵۰ بار
۷
بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن و ترکیبهای افزودنی بر روی خواص فیزیکی و شیمیایی عصاره گیاه بادرشبو (Dracocephalum moldavica L.)
1397/10/9
-
۴۱ بار
۸
بررسی اثربخشی ترکیب ژل صبرزرد (Aloe vera L.) با عصاره هیدرواتانولی پوست میوه پسته کوهی (Pistacia atlantica Desf.) بر روند التیام زخم برشی- برداشتی در موش آزمایشگاهی دیابتی
1397/10/9
-
۴۹ بار
۹
تأثیر تلقیح بذر با سویههای مختلف باکتری و قارچ میکوریزا بر رشد، تولید اسانس، خصوصیات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی ریحان (Ociumum basilicm L.)
1397/10/9
-
۵۸ بار
۱۰
ارزیابی اثر گوگرد گرانوله و تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo L.)
1397/10/9
-
۵۰ بار
۱۱
بررسی تنوع ژنتیکی و فیتوشیمیایی برخی از جمعیتهای پونهسا گربهای (Nepeta cataria L.) با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD و روش GC/MS
1397/10/9
-
۴۸ بار
۱۲
تتعیین غلظت نیمه کشنده (LC۵۰) دو عصاره برگ درخت زیتون (Olea europaea L.) و سیر (Allium sativum L.) در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
1397/10/9
-
۳۸ بار
۱۳
ارزیابی ویژگیهای مورفولوژیک، ساختار کرک و ارتباط آنها با میزان اسانس در چهار گونه آویشن (Thymus sp.)
1397/10/9
-
۳۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه