این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1397، جلد ۱۰، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر پوششهای خوراکی لیپیدی و دمای نگهداری بر کیفیت خرما
1397/11/16
-
۳۸ بار
۲
بررسی اثر عصاره غلاف نخود فرنگی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان تحت شرایط تسریع شده
1397/11/16
-
۲۷ بار
۳
مطالعه هم دماهای رطوبتی پالپ انگور (واریته سیاه سردشت)
1397/11/16
-
۳۳ بار
۴
بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنیخشک نگهداری شده در دماهای مختلف
1397/11/16
-
۲۶ بار
۵
تاثیر صمغ گزانتان و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای شربت خاکشیرفراسودمند
1397/11/16
-
۳۵ بار
۶
خصوصیات رئولوژیکی و بافتی بستنی شیر شتر حاوی نشاسته مقاوم ، صمغ عربی و زانتان در فرمولاسیونی جدید
1397/11/16
-
۳۶ بار
۷
بررسی تأثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر رئولوژی و شاخصه های رنگی آب نارنج
1397/11/16
-
۲۶ بار
۸
اثر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای حسی و بافتی ماست قالبی
1397/11/16
-
۲۳ بار
۹
اثر شدت هیدرولیز بر خواص کاربردی پروتئین هیدرولیز شده ماهی پنجزاری بالهنارنجی (Leiognathus bindus
1397/11/16
-
۳۵ بار
۱۰
ویژگیهای ضداکسایشی محصولات جنبی فرآیند استخراج پلیساکاریدهای جلبک قهوهای کلپومنیا پرگرینا
1397/11/16
-
۳۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه