این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1397، جلد ۷، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تحلیل تجربی اثر سپر حرارتی بر کاهش مصرف انرژی در ظرف پخت غذا
1397/12/9
-
۴۸ بار
۲
تأثیر افزودن کازئینات سدیم و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر خواص رئولوژیکی، فیزیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایۀ آرد ذرت
1397/12/9
-
۳۳ بار
۳
بررسی تأثیر ضخامت پلیاتیلن، ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی
1397/12/9
-
۳۹ بار
۴
بررسی پایداری اکسیداتیو روغن سرخکردنی مخلوطشده با روغن دانۀ خرفه و روغن ذرت
1397/12/9
-
۳۹ بار
۵
تعیین منشأ گیاهی عسلهای رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ، شوری، مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روشهای کمومتریکس
1397/12/9
-
۴۰ بار
۶
استفاده از روشهای تشخیص الگو در آنالیز دادههای حسگر بویایی جهت شناسایی تقلبات گلوکوز و فروکتوز در عسل
1397/12/9
-
۴۰ بار
۷
تأثیر گیاه ترهکوهی بر رشد و ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای حسی پنیر سفید ایرانی
1397/12/9
-
۳۹ بار
۸
بهینهیابی شرایط هیدرولیز پروتئین دانۀ کدو با آنزیم آلکالاز بهمنظور دستیابی به حداکثر فعالیت ضداکسایشی و مهارکنندگی اکسید نیتریک
1397/12/9
-
۲۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه