این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1398، جلد ۱۶، شماره ۸۷
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ارزیابی ویژگی‌های عملکردی آرد ارزن به منظور استفاده در فرمولاسیون کوکی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج 1398/1/19 - Get XML Data ۶۲ بار
۲ ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی نانوپوشینه های روغن ماهی و ویتامین E تولید شده با استفاده از تکنیک کوآسرواسیون ترکیبی 1398/1/19 - Get XML Data ۶۶ بار
۳ بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده 1398/1/19 - Get XML Data ۶۲ بار
۴ خصوصیات ضدباکتریایی و پایداری میکروامولسیون‌های حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent) تهیه شده با فراصوت 1398/1/19 - Get XML Data ۶۶ بار
۵ مقایسه ترتیلای تولید شده از آرد جو دوسر با نمونه های تجاری تولیدی از آرد ذرت 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۶ تاثیر ویژگی‌های نمونه و توان لامپ مادون‌قرمز بر عمق نفوذ تابش مادون قرمز درون زیره سیاه 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۷ بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه‌ای (Agaricus bisporus) 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۸ تاثیر روش های مختلف غنی سازی برگر ماهی با روغن امگا –۳ ماهی ریزپوشانی شده بر ‌کیفیت و مدت ماندگاری آن 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۹ تأثیر غلظت نمک کلرید سدیم بر ویژگی‌های عملکردی کنجاله‌های فندق، بادام‌زمینی، کنجد و پسته 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۰ اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۱ بررسی اثر ترکیبی اینولین و ژلاتین بر ویژگی های کیفی پنیر موزارلا با استفاده از طرح آزمایشی ترکیبی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۲ تاثیر بسته‌بندی پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات اکسید روی بر ماندگاری خرمای مضافتی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۳ بررسی تاثیر pH بر خصوصیات بافتی گلوتن، گلیادین و گلوتین طبیعی استیله شده توسط روش خوشه‌ای چند متغیره 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۴ بررسی میزان باقی مانده آفت کش های مالاتیون و دیازینون در زیتون تخمیری طی فرآیند تولید و فرآوری 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۵ بررسی پروفایل اسید های آمینه و اسیدهای چرب موجود در قارچ خوراکی Pleurotus ostreatus در واکنش به عناصر روی و آهن 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۶ تاثیر شستشو با آب مقطر، اسید سیتریک و کلرید کلسیم بر ترکیب شیمیایی پروتئین ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دیابت پروتئین هیدرولیز 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۷ کاربرد آزمون روزن رانی معکوس در ارزیابی رئولوژیکی پنیر کوارک: اثر نوع سویه پروبیوتیک و زمان نگهداری بر ویژگی های حسی و بافتی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۸ ارزیابی ویزگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ کتیرا 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۱۹ عوامل مؤثر بر پیاده سازی اصول تولید ناب در شرکت های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان خوزستان 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۰ بررسی اثر صمغ کنجاک، فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۲۱ تأثیر عصاره زولنگ( Eryngium caucasicum ) در پوشش های خوراکی زانتان و گوار بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (oC ۱±۴) 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۲ تاثیر بسته‌بندی فعال میکروبی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۳ اثر ضدمیکروبی اسانس بهار نارنج بر تعدادی از ریزاندامگان بیماری‌زا با منشاء غذایی و تعیین ترکیبات شیمیایی، فنل کل، فلاونوئید و پتانسیل آنتی‌اکسیدانی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۴ تأثیر پوشش‌ خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب‌پنیر حاوی ناتامایسین یا کونژوگه آنزیم لیزوزیم – گزانتان بر خصوصیات میکروبی پنیر سفید فراپالایشی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۵ بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۶ بهینه‌سازی خصوصیات رئولوژیکی ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری با استفاده از الگوریتم کرم شب‌تاب 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۷ بهینه‌سازی پیش‌تیمار آنزیمی شربت خام چغندرقند با استفاده از روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۸ بررسی فیتوشیمی، خصوصیات تغذیه ای و تغییر در کیفیت گیاه Salicornia persica طی دوره نگهداری 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۹ تأثیر پارامترهای محلول برمورفولوژی وشکل‌گیری نانوالیاف الکتروریسی صمغ برگ گیاه آزی‌وش (Corchorus olitorius L) -پلی‌وینیل الکل 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۳۰ بررسی اثرات عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۳۱ شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس های پونه، نعنا و آویشن و بررسی فعالیت ضد میکروبی آنها 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه