این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1398، جلد ۱۴، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر هشت هفته تمرین هوازی و مکمل یاری ویتامین D بر استئوکلسین و آلکالین فسفاتاز سرم موش‌های صحرایی مسموم شده با H۲O۲ 1398/7/17 - Get XML Data ۱۹ بار
۲ ارتباط بین تغذیه با شیر مادر با الگوهای غذایی غالب در کودکان ۷ تا ۱۰ ساله 1398/7/17 - Get XML Data ۱۸ بار
۳ تأثیر ۱۲ هفته تمرین هوازی با و بدون محدودیت غذایی بر SIRT۳، PGC۱-α و SOD۲ عضله نعلی موش‌های صحرایی نر 1398/3/22 - Get XML Data ۳۷ بار
۴ اثر مصرف دوغ (نوشیدنی سنتی از ماست) بر کیفیت خواب دانشجویان دختر مبتلا به اختلال خواب: مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی 1398/3/22 - Get XML Data ۲۷ بار
۵ بررسی اثر تنوع نژادی سویه‌های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از موادغذایی مختلف بر فعالیت ضدمیکروبی، آنتی‌اکسیدانی و تجمعی آن‌ها 1398/7/17 - Get XML Data ۱۵ بار
۶ تغییرات کیفی میگوی ریز Macrobrachium nipponense تالاب بین المللی بندر انزلی با سه دستگاه خشک‌کن طی ۶ ماه نگهداری 1398/3/22 - Get XML Data ۳۲ بار
۷ اثرات جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا بر ویژگی‌های کیفی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ گوجه فرنگی 1398/3/22 - Get XML Data ۳۵ بار
۸ تولید و ارزیابی سوسیس فرانکفورتر کم چرب با استفاده از ژل امولسیونی بر پایه اینولین و روغن سبوس برنج 1398/3/22 - Get XML Data ۲۵ بار
۹ بررسی روشهای مختلف آماده‌سازی قارچ خوراکی دکمه‌ای (Agaricus bisporus) نژاد H۷۳۷ بر کاهش میزان مخاطرات سلامتی ناشی از باقیمانده سم دلتامترین 1398/3/22 - Get XML Data ۴۰ بار
۱۰ تأثیر پلی‌ساکاریدهای برگ فیجوآ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب طی دوره نگهداری 1398/3/22 - Get XML Data ۱۷ بار
۱۱ بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی، مهارآنزیم آلفاگلوکوزیداز و فعالیت ضد میکروبی آلوئه‌امودین و آنتراکینون آلوئه‌ورا 1398/7/17 - Get XML Data ۲۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه