این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
فهرست مقالات
مهندسی بیوسیستم ایران
، 1397، جلد ۵۰، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
طراحی فیلتر پلیاورتان اصلاح شده با پلیپیرول نانوساختار برای افزایش کیفیت آب پسابهای شهری
1398/3/27
-
۱۵ بار
۲
تجزیهوتحلیل و بهینهسازی مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانهای در تولید نیشکر با استفاده از تحلیل پوششی دادهها
1398/3/27
-
۱۸ بار
۳
بررسی اثر پارامترهای مؤثر در انتقال نیوماتیک بر خصوصیات کیفی بذر ذرت
1398/3/27
-
۱۶ بار
۴
ارزیابی انرژی مصرفی و هزینههای پیشگیرانه زیست محیطی تولید کمپوست از زبالههای جامد شهری شهرستان رشت
1398/3/27
-
۲۹ بار
۵
تعیین انرژی مصرفی ویژه آسیاب کود گاوی مرطوب با استفاده از دستگاه خردکن
1398/3/27
-
۲۸ بار
۶
بررسی تاثیر پوشش صمغ فارسی حاوی اسانس دارچین بر عمر نگهداری دانههای انار
1398/3/27
-
۱۹ بار
۷
طراحی سیستم فازی ارزیابی حسی برای برشهای سیب خشکشده با پرتودهی مادون قرمز
1398/3/27
-
۲۴ بار
۸
تأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کمکالری بر کیفیت ورقههای موز خشک شده
1398/3/27
-
۲۴ بار
۹
پیشبینی عملکرد کلزا در مراحل مختلف رشد بهوسیله تصاویر سنجنده OLI ماهواره لندست
1398/3/27
-
۱۷ بار
۱۰
مدلسازی دینامیک سیال در یک خشککن جریان متقاطع شلتوک با دو ورودی بهینه هوای کنارگذر و میانگذر
1398/3/27
-
۱۸ بار
۱۱
بررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه
1398/3/27
-
۲۸ بار
۱۲
طبقه بندی توت فرنگی بر اساس میزان رسیدگی و اندازه به کمک ماشین بینایی
1398/3/27
-
۳۶ بار
۱۳
بررسی شاخص های انرژی و اثرات زیستمحیطی تولید نان صنعتی به روش چرخه حیات
1398/3/27
-
۲۳ بار
۱۴
بررسی اثر سرعت پیشروی، عمق کار و افزودن باله بر تقابل گاوآهن پارا و خاک
1398/3/27
-
۲۵ بار
۱۵
تهیه امولسیون پیکرینگ از کانتازانتین و پایدارسازی آن توسط نانوکریستالسلولز
1398/3/27
-
۲۱ بار
۱۶
بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی
1398/3/27
-
۲۶ بار
۱۷
تأثیر پوشش موسیلاژ بامیه و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکوشیمیایی سیبزمینی سرخ شده
1398/3/27
-
۲۳ بار
۱۸
ارزیابی تاثیر فشار و سرعت باد بر میزان بادبردگی سموم با روش پردازش تصویر
1398/3/27
-
۳۲ بار
۱۹
مقایسه کاربرد ستونهای مختلف برای آنالیز آکریلامید در چیپس سیب زمینی با روش کروماتوگرافی مایع
1398/3/27
-
۲۲ بار
۲۰
ارزیابی قابلیت ماشین بویایی در تفکیک کیفیت خرمای خشک شده با روشهای الکتروهیدرودینامیک، هوای گرم و ترکیبی
1398/3/27
-
۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه