این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


مهندسی بیوسیستم ایران، 1397، جلد ۵۰، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ طراحی فیلتر پلی‌اورتان اصلاح شده با پلی‌پیرول نانوساختار برای افزایش کیفیت آب پساب‌های شهری 1398/3/27 - Get XML Data ۱۵ بار
۲ تجزیه‌وتحلیل و بهینه‌سازی مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانه‌ای در تولید نیشکر با استفاده از تحلیل پوششی داده‌ها 1398/3/27 - Get XML Data ۱۸ بار
۳ بررسی اثر پارامترهای مؤثر در انتقال نیوماتیک بر خصوصیات کیفی بذر ذرت 1398/3/27 - Get XML Data ۱۶ بار
۴ ارزیابی انرژی مصرفی و هزینههای پیش‌گیرانه زیست محیطی تولید کمپوست از زباله‌های جامد شهری شهرستان رشت 1398/3/27 - Get XML Data ۲۹ بار
۵ تعیین انرژی مصرفی ویژه آسیاب کود گاوی مرطوب با استفاده از دستگاه خرد‌کن 1398/3/27 - Get XML Data ۲۸ بار
۶ بررسی تاثیر پوشش صمغ فارسی حاوی اسانس دارچین بر عمر نگهداری دانه‌های انار 1398/3/27 - Get XML Data ۱۹ بار
۷ طراحی سیستم فازی ارزیابی حسی برای برش‌های سیب خشک‌شده با پرتودهی مادون قرمز 1398/3/27 - Get XML Data ۲۴ بار
۸ تأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کم‌کالری بر کیفیت ورقه‌های موز خشک شده 1398/3/27 - Get XML Data ۲۴ بار
۹ پیش‌بینی عملکرد کلزا در مراحل مختلف رشد به‌وسیله تصاویر سنجنده OLI ماهواره لندست 1398/3/27 - Get XML Data ۱۷ بار
۱۰ مدل‌سازی دینامیک سیال در یک خشک‌کن جریان متقاطع شلتوک با دو ورودی بهینه هوای کنارگذر و میان‌گذر 1398/3/27 - Get XML Data ۱۸ بار
۱۱ بررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه 1398/3/27 - Get XML Data ۲۸ بار
۱۲ طبقه بندی توت فرنگی بر اساس میزان رسیدگی و اندازه به کمک ماشین بینایی 1398/3/27 - Get XML Data ۳۶ بار
۱۳ بررسی شاخص های انرژی و اثرات زیست‌محیطی تولید نان صنعتی به روش چرخه حیات 1398/3/27 - Get XML Data ۲۳ بار
۱۴ بررسی اثر سرعت پیشروی، عمق کار و افزودن باله بر تقابل گاوآهن پارا و خاک 1398/3/27 - Get XML Data ۲۵ بار
۱۵ تهیه امولسیون پیکرینگ از کانتازانتین و پایدارسازی آن توسط نانوکریستال‌سلولز 1398/3/27 - Get XML Data ۲۱ بار
۱۶ بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی 1398/3/27 - Get XML Data ۲۶ بار
۱۷ تأثیر پوشش موسیلاژ بامیه و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکوشیمیایی سیب‌زمینی سرخ شده 1398/3/27 - Get XML Data ۲۳ بار
۱۸ ارزیابی تاثیر فشار و سرعت باد بر میزان بادبردگی سموم با روش پردازش تصویر 1398/3/27 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۹ مقایسه کاربرد ستون‌های مختلف برای آنالیز آکریلامید در چیپس سیب زمینی با روش کروماتوگرافی مایع 1398/3/27 - Get XML Data ۲۲ بار
۲۰ ارزیابی قابلیت ماشین بویایی در تفکیک کیفیت خرمای خشک شده با روش‌های الکتروهیدرودینامیک، هوای گرم و ترکیبی 1398/3/27 - Get XML Data ۱۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه