این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
فهرست مقالات
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
، 1398، جلد ۱۱، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا
1398/4/11
-
۲۵ بار
۲
اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی
1398/4/11
-
۳۳ بار
۳
اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا
1398/4/11
-
۵۴ بار
۴
تأثیر نمکهای کلرید سدیم و پتاسیم و pH بر ویژگیهای صمغ دانه شنبلیله
1398/4/11
-
۴۸ بار
۵
فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی
1398/4/11
-
۴۳ بار
۶
تولید فیلم کامپوزیت نشاسته سیب زمینی- کربوکسیمتیلسلولز حاوی اسانس گیاه چویر (Ferulago angulata(Schlecht) Boiss.) و کاربرد آن در بستهبندی کره حیوانی
1398/4/11
-
۴۱ بار
۷
غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی
1398/4/11
-
۴۲ بار
۸
بهینهسازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ
1398/4/11
-
۳۴ بار
۹
اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise)
1398/4/11
-
۳۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه