این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 آذر 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1398، جلد ۸، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارزیابی رهایش وانیلین از ریزکپسولهای چندلایه تحت شرایط شبیهسازیشدۀ دهان
1398/5/1
-
۳۹ بار
۲
بهینهسازی فرایند استخراج ژلاتین، از ضایعات پوست گوسفند با استفاده از آنزیم آلکالاز بهروش سطح پاسخ
1398/5/1
-
۴۵ بار
۳
مدلسازی و بهینهیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و قابلیت زندهمانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در پنیر فراپالودۀ سینبیوتیک حاوی آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی، محلول پودر آبپنیر و اینولین
1398/5/1
-
۴۸ بار
۴
بررسی اثر آنتیاکسیدان و نگهدارندهها بر ویژگیهای اکسایشی و میکروبی کرۀ گردو طی زمان ماندگاری
1398/5/1
-
۴۸ بار
۵
اثر نسبت امولسیون حاوی قندهای الکلی و اندازۀ ذرات بر مقاومت حرارتی و برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی شکلات
1398/5/1
-
۵۹ بار
۶
کاربرد شبکۀ عصبی مصنوعی و آزمون غیرمخرب سیتیاسکن در تخمین مقدار کوفتگی گلابی در اثر اعمال بارهای خارجی
1398/5/1
-
۳۸ بار
۷
بکارگیری ویژگی های بافت مبتنی بر تبدیل موجک تصویر برای درجه بندی کیفی چای سبز به کمک الگوریتم های فراابتکاری
1398/5/1
-
۳۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه