این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1398، جلد ۱۶، شماره ۹۰
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثر سرعت سرد کردن و غلظت ارگانوژلاتور بر ویژگی های بافتی اولئوژل روغن کنجد و مقایسه آن با چربی حیوانی 1398/5/28 - Get XML Data ۹۱ بار
۲ بررسی تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر ویژگی‌های کوکی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۳ بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی عسل های با منشاء گیاهی مختلف در استان البرز 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۴ ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، تغذیه‌ای، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر چغندر قند 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۵ بررسی خواص فیزیکومکانیکی پاستیل فراسودمند غنی‌شده با روغن ماهی درون‌پوشانی شده در نانوژل کیتوزان-استئاریک اسید به روش امولسیون پیکرینگ 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۶ مطالعه و ارزیابی رفتار مصرف کنندگان میگو در کشور بر اساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۷ درون پوشانی ویتامین D۳ با نانوذرات ژلاتین ساخته شده به روش ضد حلال دو مرحله ای 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۸ ماکارونی غنی شده با فیبر سیب‌زمینی و پودر جلبک دونالیلا سالینا و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۹ بررسی اثر افزودن پودر سنجد بر خواص آنتی‌اکسیدانی، تانن و خواص حسی شکلات نعنایی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۰ شناسایی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس ریحان سبز و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و کلرامفنیکل بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۱ اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی، تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۲ اقتصادی کردن و بهینه سازی فرآیند خشک کردن ورقه های کیوی پیش تیمار شده با دز پرتودهی به روش سطح پاسخ در ترکیب با روش تحلیل مولفه‌های اصلی 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۳ ماندگاری و برخی خصوصیات کیفی فلفل دلمه‌ای (capsicum annum L.) بسته‌بندی شده در اتمسفر اصلاح شده 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۴ تولید باکتریوسین در فرآیند غیر مداوم تخمیر ضایعات لبنی توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA۵ و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB۱۲ 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۵ اثر ازن بر انبارمانی و برخی خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه‌ای 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۶ ارزیابی تأثیر اسانس‌های آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینه‌شده با سوریمی 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۷ بررسی فرآیندهای خشک کردن، پودر سازی و فشرده‌سازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجه‌فرنگی تازه 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۸ ردیابی و ارزیابی باقی‌مانده آنتی‌بیوتیک‌های خانواده پنی‌سیلین در نمونه کبد، کلیه و گوشت گاو عرضه شده در میادین شهر تهران به روش کیت الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۹ مقایسه اثر تیمار حرارتی- رطوبتی دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۰ ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست فراسودمند غنی‌سازی شده با سبوس تخمیر شده برنج و عصاره کاهو در دوره ماندگاری 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۱ بررسی اثر صمغ‌های بامیه و کربوکسی‌متیل‌سلولز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۲ بررسی امکان تولید بستنی فراسودمند حاوی پودر جلبک دونالیلاسالینا 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۳ روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۴ شناسایی نقاط بحرانی در خط تولید دوغ پاستوریزه و ارائه راهکارهای مناسب جهت کنترل آلودگی‌های میکروبی 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۵ بهبود دسترسی زیستی پلی‌فنل‌های پوست انار با تشکیل کمپلکس الحاقی با بتاسیکلودکسترین (β-CD) 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۶ بررسی مقاومت انتروکوکوس‌های جدا شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک‌های رایج درمانی، فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آن‌ها 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۷ اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۸ بررسی تأثیر سیستم‌های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی) 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۹ تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۳۰ مقایسه کارآیی اتیدیوم مونوآزید (EMA) و پروپیدیوم مونوآزید (PMA)در شمارش سلول های زنده پاتوژن به روش PCR زمان واقعی در سیستم های مدل غذایی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه