این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1397، جلد ۱۴، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر تمرین هوازی و آدنوزین بر بیان SREBP-۱C و گیرنده A۱ کبدی در موشهای صحرایی تغذیه شده با غذای پرچرب
1398/7/17
-
۹ بار
۲
تأثیر یک دوره تمرین هوازی و مصرف سیاه دانه بر حافظهکاری زنان میانسال غیرفعال
1398/7/17
-
۷ بار
۳
تأثیر ۸ هفته تمرین تناوبی سرعتی همراه با مصرف عصاره زعفران بر میزان PGC-۱α و SIRT۳ عضلانی در موشهای سالمند نر
1398/7/17
-
۱۰ بار
۴
ارتباط چاقی و اضافه وزن با هوشهیجانی و بهرههوشی دانشآموزان ۹-۱۲ ساله مناطق ۱ و ۱۹ شهر تهران
1398/7/17
-
۷ بار
۵
بررسی اثر تلقیح ترکیبات استخراجی توسط آب مادون بحرانی از پوست پسته جهت افزایش پایداری روغن سویا
1398/7/17
-
۶ بار
۶
تولید نوشیدنی پروبیوتیک غلهای بهینهشده به روش سطح پاسخ و بررسی ویژگیهای آن
1398/7/17
-
۱۵ بار
۷
بهینهسازی فرمولاسیون پوشش دهنده کم چرب سین بیوتیک جهت استفاده در صنعت میانوعده غذایی حجیم
1398/7/17
-
۶ بار
۸
ارزیابی کیفیت بتا کاروتن استخراج شده از آزولا فیلیکوئیدس (Azolla filiculoides) تالاب انزلی به روش حلال آلی
1398/7/17
-
۶ بار
۹
بهینهسازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شدهی دانه شنبلیله با استفاده از روش سطح پاسخ
1398/7/17
-
۸ بار
۱۰
شناسایی و تجزیه تحلیل مهاجرت آمینهای آروماتیک نوع اول از بستهبندیهای انعطافپذیر مواد غذایی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC )
1398/7/17
-
۷ بار
۱۱
بررسی ترکیبات پلی فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آب انار رقم پوست سیاه ساوه (Punica granatum)
1398/7/17
-
۷ بار
۱۲
تأثیر جایگزینی پودر تفاله انگور قرمز بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و محتوای آکریلآمید بیسکویت
1398/7/17
-
۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه