این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1397، جلد ۱۴، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر تمرین هوازی و آدنوزین بر بیان SREBP-۱C و گیرنده A۱ کبدی در موش‌های صحرایی تغذیه شده با غذای پرچرب 1398/7/17 - Get XML Data ۹ بار
۲ تأثیر یک دوره تمرین هوازی و مصرف سیاه دانه بر حافظه‌کاری زنان میانسال غیرفعال 1398/7/17 - Get XML Data ۷ بار
۳ تأثیر ۸ هفته تمرین تناوبی سرعتی همراه با مصرف عصاره زعفران بر میزان PGC-۱α و SIRT۳ عضلانی در موش‌های سالمند نر 1398/7/17 - Get XML Data ۱۰ بار
۴ ارتباط چاقی و اضافه ‌وزن با هوش‌هیجانی و بهره‌هوشی دانش‌آموزان ۹-۱۲ ساله مناطق ۱ و ۱۹ شهر تهران 1398/7/17 - Get XML Data ۷ بار
۵ بررسی اثر تلقیح ترکیبات استخراجی توسط آب مادون بحرانی از پوست پسته جهت افزایش پایداری روغن سویا 1398/7/17 - Get XML Data ۶ بار
۶ تولید نوشیدنی پروبیوتیک غله‌ای بهینه‌شده به روش سطح پاسخ و بررسی ویژگی‌های آن 1398/7/17 - Get XML Data ۱۵ بار
۷ بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش دهنده کم چرب سین بیوتیک جهت استفاده در صنعت میان‌وعده غذایی حجیم 1398/7/17 - Get XML Data ۶ بار
۸ ارزیابی کیفیت بتا کاروتن استخراج ‌شده از آزولا فیلیکوئیدس (Azolla filiculoides) تالاب انزلی به روش حلال آلی 1398/7/17 - Get XML Data ۶ بار
۹ بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده‌ی دانه شنبلیله با استفاده از روش سطح پاسخ 1398/7/17 - Get XML Data ۸ بار
۱۰ شناسایی و تجزیه تحلیل مهاجرت آمین‌های آروماتیک نوع اول از بسته‌بندی‌های انعطاف‌پذیر مواد غذایی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC ) 1398/7/17 - Get XML Data ۷ بار
۱۱ بررسی ترکیبات پلی فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آب انار رقم پوست سیاه ساوه (Punica granatum) 1398/7/17 - Get XML Data ۷ بار
۱۲ تأثیر جایگزینی پودر تفاله انگور قرمز بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و محتوای آکریل‌آمید بیسکویت 1398/7/17 - Get XML Data ۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه