این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1398، جلد ۱۴، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر چهار هفته مصرف اسانس لیموترش همراه با تمرین شنا بر فاکتورهای لیپیدی و پراکسیداسیون لیپیدی در موش‌های سوری نر بالغ 1398/10/11 - Get XML Data ۱۳ بار
۲ تأثیر منطقه جغرافیایی سکونت در تنوع غذایی خانوارهای شهری ایران 1398/10/11 - Get XML Data ۸ بار
۳ بررسی همبستگی امتیاز تنوع غذایی با اضطراب در نوجوانان دختر ایرانی در سال ۱۳۹۶ 1398/10/11 - Get XML Data ۹ بار
۴ دسر نوشیدنی سین‌بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری کم لاکتوز با استفاده از مخلوط مساوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی‎جی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی 1398/10/11 - Get XML Data ۱۲ بار
۵ بررسی اثر میدان الکترواستاتیک بر پارامترهای انجماد و ریزساختار قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus) 1398/10/11 - Get XML Data ۷ بار
۶ بررسی میزان آلودگی و ارزیابی خطر آفلاتوکسین تام در برنج‌های ایرانی در اقلیم‌های مختلف امنیت غذایی 1398/10/11 - Get XML Data ۹ بار
۷ اثر ضد‌میکروبی استارترهای زیست محافظ لاکتوباسیلوس پلانتاروم و پدیوکوکوس‌‌اسیدی‌‌لاکتیسی علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی در گوشت مرغ تخمیر شده 1398/10/11 - Get XML Data ۷ بار
۸ بررسی ویژگی‌های شیمیایی پنیر سنتی حاصل از شیر بز (نژاد ندوشن) و تعیین میزان ترکیبات فرار آن در طول رسیدن 1398/10/11 - Get XML Data ۱۱ بار
۹ تأثیر استفاده از برخی هیدروکلوئیدهای خوراکی بر ویژگیهای کیفی فلافل سرخ شده با تأکید بر کاهش مقدار روغن جذب شده 1398/10/11 - Get XML Data ۱۸ بار
۱۰ اثر زمان فرآیند بر ویژگی‌های عملکردی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کینوآ با آلکالاز و پانکراتین 1398/10/11 - Get XML Data ۸ بار
۱۱ فعالیت ضدمیکروبی فیلم نانورس حاوی اسانس نارنج (Citrus aurantium) بر عوامل بیماری‌زای منتقل شده در فرآورده‌های شیلاتی 1398/10/11 - Get XML Data ۷ بار
۱۲ ارزیابی میزان نمک (کلرور سدیم) نان‌های سنتی و صنعتی شهر تهران ۱۳۹۵ 1398/10/11 - Get XML Data ۱۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه