این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1398، جلد ۱۶، شماره ۹۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی تأثیر سیستم‌های هیدروکلوئیدی بر ساختار ژلی پروتئین‌های شیر طی تخمیر ماست 1398/10/24 - Get XML Data ۶۶ بار
۲ شناسایی وآنالیز همزمان هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای در نمونه‌های نان بربری با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی- طیف‌سنج جرمی 1398/10/24 - Get XML Data ۵۱ بار
۳ شناسایی ژنتیکی و بررسی فعالیت ضد باکتریایی جدایه های لاکتیکی بدست آمده از کره مسکه بر باکتری های بیماریزا استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا 1398/10/24 - Get XML Data ۵۰ بار
۴ بررسی خواص عملکردی و تولید ماست فراسودمند با استفاده از کلاژن پوست ماهی سنگسر 1398/10/24 - Get XML Data ۶۳ بار
۵ بررسی امکان استفاده از کنجاله ارده و نوشیدنی کمبوجا در تولید کیک روغنی کم ‌چرب و فراسودمند 1398/10/24 - Get XML Data ۵۲ بار
۶ بررسی اثر افزودن آرد دانه چیای برشته شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری طی انبارمانی 1398/10/24 - Get XML Data ۶۲ بار
۷ تأثیر ماکرو و نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی فیلم های امولسیونی بر پایه ی کربوکسی متیل سلولز 1398/10/24 - Get XML Data ۵۴ بار
۸ تاثیر دما بر روی تشکیل کمپلکس آلفا-لاکتالبومین-اولئوروپئین با به‌کارگیری روش‌های طیف‌سنجی و داکینگ مولکولی 1398/10/24 - Get XML Data ۵۸ بار
۹ فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده 1398/10/24 - Get XML Data ۷۳ بار
۱۰ اثر قطعات خشک شده میوه آناناس بر ویژگی‌های کیفی مافین 1398/10/24 - Get XML Data ۵۷ بار
۱۱ بررسی جامع عوامل موثر بر افزایش سرانه مصرف میگو در شهر تهران با تکیه بر سازه های نگرش و تصمیم به خرید 1398/10/24 - Get XML Data ۵۱ بار
۱۲ اثر افزودن آب پنیر حاصل از پنیر گوسفندی بر روی کیفیت نوشیدنی کفیر 1398/10/24 - Get XML Data ۵۸ بار
۱۳ تاثیر اینولین بومی و نشاسته مقاوم به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رنگ، عملکردی و رئولوژیکی پوشش اسنک حجیم 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۱۴ اثر عصاره پونه کوهی بر پایداری حرارتی روغن کانولا 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه