این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1398، جلد ۱۶، شماره ۹۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی آزمایشگاهی خشک کردن انجیر به کمک سیال دی اکسید کربن فوق بحرانی 1398/10/30 - Get XML Data ۵۴ بار
۲ شناسایی ترکیبات شیمیایی، بررسی توانایی رادیکال گیرندگی و خواص ضد میکروبی عصاره بذر گیاه عدس الملک 1398/10/30 - Get XML Data ۵۱ بار
۳ بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگی‌های کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن) 1398/10/30 - Get XML Data ۶۹ بار
۴ بهینه‌سازی اثر غلظت‌های مختلف صمغ گزانتان، گوار و کربوکسی‌متیل‌سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی بیسکویت بدون گلوتن بر پایه آرد برنج 1398/10/30 - Get XML Data ۵۵ بار
۵ بررسی اثر افزودن اسیداستیک، اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز 1398/10/30 - Get XML Data ۵۷ بار
۶ ارزیابی برخی خواص رئولوژی گوجه زیتونی در داخل فیلم بسته بندی در طول انبارداری 1398/10/30 - Get XML Data ۵۹ بار
۷ بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت 1398/10/30 - Get XML Data ۶۲ بار
۸ تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۹ برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۰ بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر تخمیری غیرلبنی بر پایه شیر بادام 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۱ خواص شیمیایی و باکتریایی ماست هم زده پروبیوتیک کم چرب حاوی عصاره آلوئه ورا 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۲ تعیین ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره‌ی میوه‌ی دو رقم لیموترش کوک‌اورکا و خوشه‌ای (C. limon cvs. Cook Eureka & Khoushehi) طی رسیدن و عمرقفسه‌ای 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۳ مروری بر فناوری‌های متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآورده‌های بدون گلوتن 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۴ اثرات استفاده از صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و ویژگی های فیزیکوشیمیایی خلال سیب زمینی سرخ شده 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۵ تحلیل انرژی خشک کن مایکروویو با پیش تیمار اهمیک و بلانچینگ در خشک کردن هویج 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه