این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1398، جلد ۱۶، شماره ۹۵
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تاثیر فرایند گرمایش اهمیک بر برخی خواص مکانیکی لوبیا سبز
1398/11/3
-
۴۶ بار
۲
ارزن: غله فراموش شده-غذایی ارزشمند برای آینده
1398/11/3
-
۴۹ بار
۳
بررسی اثر روش خشک کردن و نوع حلال بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیب شیمیایی عصاره ی میوه انجیر معابد (Ficus religiosa)
1398/11/3
-
۵۷ بار
۴
تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن
1398/11/3
-
۵۳ بار
۵
بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر و عصاره بنه بر رشد کپک های آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر در پنیر لاکتیکی
1398/11/3
-
۵۴ بار
۶
تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه
1398/11/3
-
۵۹ بار
۷
بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی
1398/11/3
-
۵۱ بار
۸
مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینایی در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
1404/7/3
-
۳ بار
۹
تأثیر فرایند خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی شیمیایی پودر نعناع فلفلی
1404/7/3
-
۳ بار
۱۰
بهینه سازی شرایط استخراج ژلاتین از فلس ماهی سفید
1404/7/3
-
۴ بار
۱۱
مدل سازی و مقایسه تغییرات رنگ و چروکیدگی خشک کردن ورقه های نازک چغندرقرمز در خشک کن های مختلف
1404/7/3
-
۲ بار
۱۲
بررسی افزایش کارآیی استخراج عصارهی چغندر قرمز به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین
1404/7/3
-
۴ بار
۱۳
سنتز آئروژل نانو سلولز از ضایعات کشاورزی
1404/7/3
-
۳ بار
۱۴
بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک، حسی و زمان ماندگاری نان تست
1404/7/3
-
۴ بار
۱۵
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنیشده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانسگلوتامیناز
1404/7/3
-
۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه