این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1398، جلد ۱۶، شماره ۹۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تاثیر فرایند گرمایش اهمیک بر برخی خواص مکانیکی لوبیا سبز 1398/11/3 - Get XML Data ۴۶ بار
۲ ارزن: غله فراموش شده-غذایی ارزشمند برای آینده 1398/11/3 - Get XML Data ۴۹ بار
۳ بررسی اثر روش خشک کردن و نوع حلال بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیب شیمیایی عصاره ی میوه انجیر معابد (Ficus religiosa) 1398/11/3 - Get XML Data ۵۷ بار
۴ تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن 1398/11/3 - Get XML Data ۵۳ بار
۵ بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر و عصاره بنه بر رشد کپک های آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر در پنیر لاکتیکی 1398/11/3 - Get XML Data ۵۴ بار
۶ تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه 1398/11/3 - Get XML Data ۵۹ بار
۷ بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی 1398/11/3 - Get XML Data ۵۱ بار
۸ مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینایی در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۹ تأثیر فرایند خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی شیمیایی پودر نعناع‌ فلفلی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۰ بهینه سازی شرایط استخراج ژلاتین از فلس ماهی سفید 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۱ مدل سازی و مقایسه تغییرات رنگ و چروکیدگی خشک کردن ورقه های نازک چغندرقرمز در خشک کن های مختلف 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۲ بررسی افزایش کارآیی استخراج عصاره‌ی چغندر قرمز به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۳ سنتز آئروژل نانو سلولز از ضایعات کشاورزی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۴ بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک، حسی و زمان ماندگاری نان تست 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۵ ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنی‌شده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه