این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1398، جلد ۱۶، شماره ۹۶
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآوردههای خوراکی جدید؛ از ایدهپردازی تا معرفی به بازار- مطالعهی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-۳ ماهی
1398/11/22
-
۵۱ بار
۲
اثر تیمار فراصوت بر زنده مانی پروبیوتیک ها و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آب هویج سین بیوتیک
1398/11/22
-
۵۳ بار
۳
بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری
1398/11/22
-
۶۵ بار
۴
بررسی اثر سمیت هیدرولیزات پروتئینی جوانه گندم بر سلولهای سرطانی ریه (A۵۴۹) به روش XTT
1398/11/22
-
۶۸ بار
۵
مطالعه تاثیر ضخامت فوم بر ضریب انتشار موثر رطوبت و سینتیک خشک شدن چغندر قرمز به روش فوم مت و ارزیابی ویژگی های کیفی و عملکردی محصول
1398/11/22
-
۷۸ بار
۶
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی هدایت الکتریکی شیر بازساخته
1398/11/22
-
۵۷ بار
۷
بررسی تاثیر حفظ پوست خارجی در زمان خشک کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی ، حسی و کیفی مغز پسته( رقم اوحدی)
1398/11/22
-
۵۵ بار
۸
بررسی خواص فیزیکومکانیکی و رهایش پلیمرهای کامپوزیتی حاوی آنتیاکسیدان طبیعی کاتچین
1398/11/22
-
۵۳ بار
۹
مدلسازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدلهای سینتیکی و شبکههای عصبی مصنوعی
1398/11/22
-
۴۷ بار
۱۰
تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا
1398/11/22
-
۶۲ بار
۱۱
تاثیر ویتامینهای مختلف بر ترکیبات تقریبی فیله ماهی گیش (Carangoides fulvoguttatus) در طول سه ماه نگهداری در یخچال با دمای ۶ درجه سانتی گراد
1398/11/22
-
۵۱ بار
۱۲
بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین
1398/11/22
-
۶۳ بار
۱۳
تاثیر انبارمانی بر ثابت دیالکتریک دانه، خصوصیات کیفی آرد و رئولوژیکی خمیر دو رقم گندم (تجن و مرودشت)
1398/11/22
-
۵۶ بار
۱۴
بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر
1398/11/22
-
۶۳ بار
۱۵
بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده زیست فعال حاصل از دانهگوجه فرنگی
1398/11/22
-
۵۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه