این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1398، جلد ۱۵، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر ۱۲ هفته بادی بامپ و مصرف ترکیب عسل و دارچین بر رزیستین، ویسفاتین و مقاومت به انسولین کودکان دارای اضافه وزن
1399/1/5
-
۱۶ بار
۲
ارتباط بین رفاه اجتماعی، امنیت و تنوع غذایی خانوارهای مهاجر افغان در مناطق جنوب استان تهران
1399/1/5
-
۲۵ بار
۳
اثر محافظتی تمرین هوازی همراه با مصرف سیر بر لیپوکالین-۲ و IL-۱ß در زنان چاق مبتلا به فشار خون بالا
1399/1/5
-
۲۱ بار
۴
بهینهیابی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از ضایعات هستۀ پرتقال توسط آنزیم پپسین
1399/1/5
-
۱۷ بار
۵
بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی خیار تازه برش خورده در بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده از جنس پلی پروپیلن حاوی نانوذرات رس
1399/1/5
-
۱۸ بار
۶
تأثیر صمغ شاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بر پایه تریتیکاله- گندم
1399/1/5
-
۱۷ بار
۷
تعیین غیرتخریبی بازهای ازته فرار کل (TVB-N) توسط تصاویر ابرطیفی در ماهی گوازیوم دمرشتهای (Nemipterus japonicus)
1399/1/5
-
۱۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه