این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1399، جلد ۱۷، شماره ۹۹
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
استفاده از عصاره پنیرباد بهعنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگیهای رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگهداری
1399/2/2
-
۴۸ بار
۲
بررسی رفتار مکانیکی میوه آلوچه و ارائه مدل برای خواص فیزیکی آن با استفاده از روشهای هوشمند و رگرسیونی
1399/2/2
-
۵۸ بار
۳
بررسی اثرات استفاده از شیرینکننده استویا و ایزومالت جهت تولید شکلات شیری کم کالری
1399/2/2
-
۵۹ بار
۴
امکانسنجی کاربرد روش غیرمخرب طیفسنجی فروسرخ نزدیک و مدلسازی PLSR در تخمین پروتئین و رطوبت دانههای گندم و پهنهبندی نقشه کیفی مزارع
1399/2/2
-
۵۸ بار
۵
بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
1399/2/2
-
۵۹ بار
۶
اثر روغن های آفتابگردان و سویا بر پروفایل اسید چرب و فیتوسترول های روغن زیتون (Olea europaea)
1399/2/2
-
۵۷ بار
۷
ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال
1399/2/2
-
۵۲ بار
۸
مقایسه اثر اینولین استخراج شده از ریشه کاسنی بومی با اینولین تجاری روی زندهمانی پروبیوتیکها و خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست سینبیوتیک
1399/2/2
-
۶۰ بار
۹
مدلسازی ویژگیهای فیزیکی شورتنینگهای اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی از روغن ارده کنجد و پالم استئارین
1399/2/2
-
۶۶ بار
۱۰
تأثیر دمای خشک کردن بر مصرف انرژی فرآیند و شاخصهای کیفی پیاز
1399/2/2
-
۶۹ بار
۱۱
نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی
1399/2/2
-
۶۹ بار
۱۲
سنجش فعالیت آنتیاکسیدانی پودر سماق (Rhus coriaria L. ) با استفاده از روش DPPH
1399/2/2
-
۵۳ بار
۱۳
بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه
1404/7/3
-
۵ بار
۱۴
اصول و مبانی الکتروپاشش و کاربرد آن در نانوریزپوشانی ترکیبات غذایی
1404/7/3
-
۵ بار
۱۵
بهینه یابی فرایند استخراج عصاره گل بابونه آلمانی با دی اکسید کربن فوق بحرانی با روش سطح پاسخ
1404/7/3
-
۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه