این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1399، جلد ۱۷، شماره ۱۰۰
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
پتانسیل عصاره آویشن شیرازی (Zataria multifliora) و پونهکوهی (Mentha longifolia L.) در بهبود ویژگیهای کیفی ماست پروبیوتیک تولیدی از ترکیب شیر گاو ـ شیر بز
1399/3/5
-
۵۳ بار
۲
تشخیص بیماری بلاست گیاه برنج در شرایط محیطی مختلف با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
1399/3/5
-
۶۱ بار
۳
تاثیر پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا و تیتانیوم دی اکسید بر کیفیت و عمر انباری ارقام انگور حسینی و قزل اوزوم
1404/7/3
-
۳ بار
۴
بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین- صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال
1404/7/3
-
۴ بار
۵
تاثیر عصاره گیاه Fumaria viallantii بر روی سلول های سرطان پستان BT-۴۷۴ و MDA-MB_۲۳۱
1404/7/3
-
۴ بار
۶
استخراج بتاکاروتن با استفاده از حلال سبز: تاثیر پیشتیمارهای آنزیمی و سورفاکتانت
1404/7/3
-
۵ بار
۷
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانو امولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگاسه
1404/7/3
-
۳ بار
۸
بهینهسازی فرمولاسیون پوشش خوراکی پروبیوتیک و بررسی خواص فیزیکی و بافتی آن جهت پوششدهی نبات فراسودمند
1404/7/3
-
۵ بار
۹
بررسی تأثیر روش استخراج با آب و اتانول بر بازده استخراج، ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پولک
1404/7/3
-
۵ بار
۱۰
بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس پوست دو گونه از مرکبات
1404/7/3
-
۵ بار
۱۱
تولید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اینولین و نانوالیاف سلولز
1404/7/3
-
۴ بار
۱۲
شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی شیره خرمالو وحشی(خرمندی)
1404/7/3
-
۵ بار
۱۳
بررسی اثر تغییرات قدرتیونی، pH و دمای محلول شستشو بر میزان نیترات سبزیجات تازه
1404/7/3
-
۴ بار
۱۴
بررسی اثر انواع امولسیفایرهای مختلف بر فعالیت آبی و پایداری کره گردو در طی زمان ماندگاری
1404/7/3
-
۴ بار
۱۵
ویژگیهای خرمالو خشک شده با استفاده از خشککن فروسرخ و مدلسازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
1404/7/3
-
۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه