این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1399، جلد ۱۷، شماره ۱۰۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ افزایش پایداری اکسایشی و میکروبی گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست‌فعال حاصل از موسیلاژ بارهنگ صغیر بارگذاری شده با اسانس آویشن باغی 1399/3/12 - Get XML Data ۶۰ بار
۲ اثر استفاده از مقادیر مختلف ایزوله پروتئین آب پنیر و صمغ خرنوب بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی 1399/3/12 - Get XML Data ۴۹ بار
۳ ارزیابی کارآیی روش فرآوری با اشعه فرابنفش در کاهش بار میکروبی برخی از دانه های آجیلی پرمصرف 1399/3/12 - Get XML Data ۵۸ بار
۴ تاثیر افزودن آرد اکسترود شده، صمغ‌های هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت 1399/3/12 - Get XML Data ۵۲ بار
۵ اثر فراصوت و بسته بندی های ضد میکروبی حاوی نانو اکسید روی بر غیر فعال سازی ساکارومایسز سرویزیه و اشرشیاکلی در آب توت فرنگی طی انبار داری 1399/3/12 - Get XML Data ۴۷ بار
۶ فعالیت ضدمیکروبی موسیلاژ میوه سپستان بر باکتری‌های بیماری‌زا: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro” 1399/3/12 - Get XML Data ۵۴ بار
۷ ایجاد سامانه‌های ژلی الاستیک پنیر ریکوتا حاوی هیدروکلوئیدها در مغزی زیتون 1399/3/12 - Get XML Data ۵۷ بار
۸ بررسی تأثیر استویا و صمغ گوار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد حاوی کنسانتره پرتقال 1399/3/12 - Get XML Data ۴۹ بار
۹ مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی بادام هندی خام و تفت داده 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۰ تأثیر جایگزینی شکر با شربت افرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، میکروبی و حسی بستنی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۱ بررسی میزان برخی فلزات سنگین ( کادمیوم ، سرب ، آرسنیک) و ارزیابی ریسک در نمونه‌های گندم و آرد گندم استان‌های گلستان و مازندران 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۲ بررسی اثر ضد میکروبی اسانس اسطوخودوس (Lavandula Angustifolia) و نمک (NaCl) بر کنترل رشد اشریشیاکلی O۱۵۷:H۷ تلقیح شده به گوشت چرخ شده گوساله طی زمان نگهداری 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۳ آنالیز شیمیایی و شناسایی ترکیبات غالب اسانس از گیاه دارویی مریم‌گلیSalvia officinalis L. 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۴ تاثیر فرآیند جوانه‌زدن بر برخی از ویژگی‌های فراسودمند ارقام عدس ایرانی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۵ تاثیر پیش تیمارهای مختلف پیش از خشک کردن سیر بر کیفیت پودر سیر تولیدی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه