این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1399، جلد ۱۵، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثر مصرف روغن کانولای غنی شده با ویتامین دی بر وضعیت ویتامین دی و چربی‌های خون در بزرگسالان سالم: مطالعه کارآزمایی بالینی دو سوکور 1399/4/4 - Get XML Data ۱۱ بار
۲ اثرات محافظتی تمرین هوازی و مصرف کروسین بر استرس اکسیداتیو ناشی از دوکسوروبیسین در بافت قلب موش های صحرایی نر 1399/4/4 - Get XML Data ۱۷ بار
۳ ارتباط برخی دریافت‌های غذایی، شاخص‌های تن‌سنجی و مقاومت به انسولین با بیان نسبی ژن P۵۳ در بافت چربی زیرجلدی و احشایی افراد چاق و غیرچاق 1399/4/4 - Get XML Data ۱۳ بار
۴ مقایسه اثر مکمل روزانه ۱۰۰۰ و ماهانه ۵۰۰۰۰ واحدی ویتامین D بر سطح ۲۵-هیدروکسی ویتامین D سرم دانشجویان، کارآزمایی بالینی تصادفی سه سوکور 1399/4/4 - Get XML Data ۱۱ بار
۵ مقایسه تأثیر۱۲ هفته تمرین تناوبی هوازی با و بدون مکمل‌سازی رازیانه بر شاخص های سندروم متابولیک و متابولیت های استروژن در زنان یائسه چاق 1399/4/4 - Get XML Data ۱۳ بار
۶ بهینه سازی فرمولاسیون گز رژیمی غنی شده با قند استویا و قارچ گانودرما لوسیدوم به روش سطح پاسخ (RSM) 1399/4/4 - Get XML Data ۲۴ بار
۷ بررسی ویژگی فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم‌های بارگیری شده با پروتئین هیدرولیز شده دانه کینوآ 1399/4/4 - Get XML Data ۱۸ بار
۸ تولید کیک اسفنجی حاوی پودر سیاهدانه و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن طی نگهداری 1399/4/4 - Get XML Data ۱۴ بار
۹ صحه‌گذاری میزان کمی گوشت قرمز ادعا شده در برچسب انواع کباب لقمه صنعتی با استفاده از آنالیز داده‌های طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز با روش‌های کمومتریکس 1399/4/4 - Get XML Data ۱۸ بار
۱۰ تولید پودر موز سبز به روش خشک کردن فوم مت: تأثیر غلظت اوالبومین بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکوشیمیایی محصول 1399/4/4 - Get XML Data ۱۵ بار
۱۱ شناسایی ترکیبات اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.) و بررسی اثر آن بر روی برخی از پاتوژن‌های غذایی، باسیلوس سرئوس، استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای O۱۵۷:H۷ و سالمونلا تیفی موریوم، در شرایط آزمایشگاهی 1399/4/4 - Get XML Data ۱۸ بار
۱۲ تولید نانوکپسول‌ حاوی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) و بررسی اثر عصاره و نانوکپسول حاوی عصاره بر ویژگی‌های میکروبی کالباس طی دوره نگهداری 1399/4/4 - Get XML Data ۱۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه