این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1399، جلد ۱۶، شماره ۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی تأثیر مصرف نان حاوی دانه کتان (بزرک) بر سطح سرمی آپلین و سطح چربی‌های خون در بیماران هیپرلیپیدمیک 1400/12/18 - Get XML Data ۷ بار
۲ ارتباط کفایت غذایی با نمایه‌های توزیع چربی بدن (نمایه شکل بدن و نسبت دور کمر به قد) در سالمندان آزاد ساکن شهر تهران در سال ۱۳۹۷-۱۳۹۶ 1400/12/18 - Get XML Data ۵ بار
۳ بررسی اثر تمرین هوازی و برنامه غذایی Dietary Approaches To Sto Hypertention بر میزان پاسخ به انسولین و مقاومت به انسولین در زنان مبتلا به دیابت بارداری 1400/12/18 - Get XML Data ۱۱ بار
۴ تحلیل برنامه غذایی یک غذاخوری دانشگاهی در ایران از منظر ابعاد رژیم های غذایی پایدار و پیشنهاد منوی غذایی پایدار 1400/12/18 - Get XML Data ۶ بار
۵ چالش‌ها و موانع فراروی ارتقای کیفیت نان‌های مسطح سنتی در کشور 1400/12/18 - Get XML Data ۱۴ بار
۶ استخراج پلی‌ساکارید فوکوییدان از جلبک قهوه‌ای دریایی گونه Nizimuddinia Zanardini به کمک مایکروویو و ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی آن 1400/12/18 - Get XML Data ۱۰ بار
۷ کارگیری میکرواستخراج‌های الکتروغشایی مسطح و حلال سبک در اندازه گیری میزان آمین-های آروماتیک هتروسیکل قطبی و غیرقطبی در گوشت قرمز کبابی 1400/12/18 - Get XML Data ۱۳ بار
۸ ارزیابی ویژگی‌های کیک مافین غنی شده با مکمل فیبری کامپوزیت حاصل از پسماند فراوری قهوه- سبوس گندم 1400/12/18 - Get XML Data ۵ بار
۹ ازریابی برخی شاخص‌های شیمیایی و باکتریایی سوریمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) حاوی غلظت‌های مختلف عصاره ریحان (Ocimum basilicum) طی نگهداری در یخچال 1400/12/18 - Get XML Data ۹ بار
۱۰ بررسی امکان افزایش پایداری اکسایشی همبرگر ماهی با استفاده از عصارۀ اتانولی بره‌موم طی دورۀ انبارمانی 1400/12/18 - Get XML Data ۱۲ بار
۱۱ تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر تفاله هویج 1400/12/18 - Get XML Data ۹ بار
۱۲ جداسازی و شناسایی سویه های لاکتوباسیل از پنیر محلی بهبهان و بررسی ویژگی های تکنولوژیکی و ضد میکروبی آن ها علیه پاتوژن های شاخص غذایی 1400/12/18 - Get XML Data ۱۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه