این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1399، جلد ۱۵، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مقایسه اثر سه نوع رژیم غذایی پر چربی، پر پروتئین و کم کالری بر بیان ژنهای Klotho و TGF-β در کبد و سرم خون موشهای صحرایی نر پیر نژاد ویستار
1400/12/18
-
۱۲ بار
۲
تأثیر دریافت مکمل آلفا لیپوییک اسید بر سطح سرمی آهن، ظرفیت اتصالی کل آهن و شاخصهای خون در بیماران مبتلا به بتا تالاسمی ماژور: کارآزمایی بالینی متقاطع
1400/12/18
-
۸ بار
۳
بررسی ارتباط مصرف سویا با شدت بیماری سیروز: نتایج حاصل از یک مطالعه مقطعی
1400/12/18
-
۱۱ بار
۴
تأثیر ۴ هفته تمرین هوازی همراه با مکمل یاری پروبیوتیک بر سطوح سرمی SOD و TAC در رت های نر مبتلا شده به دیابت نوع۲
1400/12/18
-
۲۰ بار
۵
بررسی اثر استفاده از آرد دانه کینوآ و باکویت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کمگوشت
1400/12/18
-
۱۰ بار
۶
بررسی تأثیر سلولاز و همیسلولاز و امولسیفایر لسیتین بر ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کنجاله کتان
1400/12/18
-
۱۹ بار
۷
بهینه سازی تولید گامانونالاکتون توسط لاکتوباسیلوس سانفرانسینسیس در خمیرترش با روش ریز استخراج فاز جامد در فضای فوقانی
1400/12/18
-
۸ بار
۸
بررسی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی کره پروبیوتیک حاوی پودر فندق
1400/12/18
-
۱۰ بار
۹
تولید سوسیس غنیشده با پودر بزرک و مطالعه ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و میکروساختار آن
1400/12/18
-
۸ بار
۱۰
ارزیابی میزان چربی و ساکارز شیرهای پاستوریزه و فرادما ساده و طعم دار شهر تهران ۱۳۹۵
1400/12/18
-
۱۶ بار
۱۱
اثر آنتیباکتریایی اسانسهای آویشن، مرزه، رزماری، نعناع و پونه بر روی پنج باکتری گرم مثبت در مقایسه با سه آنتیبیوتیک
1400/12/18
-
۸ بار
۱۲
مروری بر سیاستها و برنامههای مرتبط با کاهش کمبود ویتامین A در جهان
1400/12/18
-
۱۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه