این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


Journal of Food Quality and Hazards Control، 1400، جلد ۸، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ Announcement of “4th International Clinical Nutrition Congress” in Mashhad, Iran 1400/12/19 - Get XML Data ۱۵ بار
۲ Effects of Lactiplantibacillus plantarum 11 and Chloride Sodium on Biochemical and Microbiological Quality of Table Olives during Fermentation 1400/12/19 - Get XML Data ۱۲ بار
۳ Tracing the Pig and Cattle Origin in Processed Food and Feed Products Targeting Mitochondrial 12S rRNA Gene 1400/12/19 - Get XML Data ۱۹ بار
۴ Biofilm Formation and Antibacterial Properties of Lactobacillus Isolated from Indigenous Dairy Products 1400/12/19 - Get XML Data ۱۴ بار
۵ Determination of Acrylamide and 5-hydroxymethyl-2-furfural (HMF) Levels and Related Parameters in Turkish Pekmez (A Traditional Fruit Product) 1400/12/19 - Get XML Data ۱۳ بار
۶ Chemical Composition, Phytochemical Constituent, and Toxicity of Methanol Extract of Brown Algae (Padina sp.) from Puntondo Coast, Takalar (Indonesia) 1400/12/19 - Get XML Data ۱۲ بار
۷ Acquired Antimicrobial Resistance Genes of Escherichia coli Obtained from Nigeria: In silico Genome Analysis 1400/12/19 - Get XML Data ۱۷ بار
۸ Corrigendum to “Investigation of TEM and SHV Beta-Lactamase Genes in Escherichia coli Isolated from Strawberry Samples in Sanandaj, Iran” [Journal of Food Quality and Hazards Control 8 (2021) 125-130] 1400/12/19 - Get XML Data ۱۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه