این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 22 آذر 1404
فهرست مقالات
Journal of Food Quality and Hazards Control
، 1400، جلد ۸، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
Announcement of “4th International Clinical Nutrition Congress” in Mashhad, Iran
1400/12/19
-
۱۵ بار
۲
Effects of Lactiplantibacillus plantarum 11 and Chloride Sodium on Biochemical and Microbiological Quality of Table Olives during Fermentation
1400/12/19
-
۱۲ بار
۳
Tracing the Pig and Cattle Origin in Processed Food and Feed Products Targeting Mitochondrial 12S rRNA Gene
1400/12/19
-
۱۹ بار
۴
Biofilm Formation and Antibacterial Properties of Lactobacillus Isolated from Indigenous Dairy Products
1400/12/19
-
۱۴ بار
۵
Determination of Acrylamide and 5-hydroxymethyl-2-furfural (HMF) Levels and Related Parameters in Turkish Pekmez (A Traditional Fruit Product)
1400/12/19
-
۱۳ بار
۶
Chemical Composition, Phytochemical Constituent, and Toxicity of Methanol Extract of Brown Algae (Padina sp.) from Puntondo Coast, Takalar (Indonesia)
1400/12/19
-
۱۲ بار
۷
Acquired Antimicrobial Resistance Genes of Escherichia coli Obtained from Nigeria: In silico Genome Analysis
1400/12/19
-
۱۷ بار
۸
Corrigendum to “Investigation of TEM and SHV Beta-Lactamase Genes in Escherichia coli Isolated from Strawberry Samples in Sanandaj, Iran” [Journal of Food Quality and Hazards Control 8 (2021) 125-130]
1400/12/19
-
۱۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه