این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
فهرست مقالات
Journal of Agricultural Science and Technology
، 1400، جلد ۲۴، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
عوامل تعیین کننده نوآوری های زیستمحیطی در تعاونی های تولید محصولات کشاورزی در ایران
1400/12/19
-
۱۷ بار
۲
دیدگاه اعضای هیات علمی در مورد مواد غذایی تراریخته: نقش میانجیگری یکپارچگی مواد غذایی
1400/12/19
-
۱۶ بار
۳
نقش میانجی اکوسیستم کارآفرینی روستایی در ارتباط بین انگیزه شالیکاران چندکاره و پیامدهای فعالیت چندکاره
1400/12/19
-
۱۷ بار
۴
تحلیل مسیر تاثیر مدیریت زنجیره تأمین و مدیریت کیفیت جامع در بهبود کیفیت خدمات کارکنان
1400/12/19
-
۱۵ بار
۵
تغییر کشت زردچوبه به گیاهان دیگر در مزراع کشاورزان کوچک در یک ناحیه انتخابی در هندوستان
1400/12/19
-
۱۷ بار
۶
القاء مقاومت سیستمیک علیه نماتد ریشهگرهی در گوجهفرنگی با استفاده از القاگرهای شیمیایی
1400/12/19
-
۱۸ بار
۷
شکاف عملکرد، نگرش خطر پذیری، و وضعیت فقر برنجکاران فصل بارانی در مناطق ساحلی آسیب پذیر به آب و هوا در بنگلادش
1400/12/19
-
۱۷ بار
۸
فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی مارچوبه در برابر TBHQ و توکوفرول ها
1400/12/19
-
۱۷ بار
۹
بیواکولوژی و توزیع فضایی زنجرک پسته، Idiocerus stali Fieber (Hem.: Cicadellidae) در باغات پسته
1400/12/19
-
۲۴ بار
۱۰
تغییرات آنتی اکسیدانی و بیوشیمیایی در چغندر دریایی (Beta maritima) و چغندر قند (Beta vulgaris) در معرض تنش شوری
1400/12/19
-
۱۶ بار
۱۱
الگوی انباشت افتراقی پروتئین دانه در لاین های برنج متحمل و حساس به شوری در سطوح مختلف شوری
1400/12/19
-
۱۷ بار
۱۲
تنوع در ریخت شناسی گل و تولید بذر دو علف Buffel و Rhodes
1400/12/19
-
۲۱ بار
۱۳
ارزیابی انباشت فلزات سنگین و خواص پایشزیستی در بعضی گونههای تیره شببو در استان آماسیا در ترکیه
1400/12/19
-
۱۸ بار
۱۴
تنوع طبیعی تحمل به شوری در تودههای ریحان ایرانی براساس فلئورسانس کلروفیل، ویژگیهای مورفولوژیکی و رشد
1400/12/19
-
۱۹ بار
۱۵
Hordeum vulgare L.) آنالیز ترانسکریپتوم پاسخ دهنده به تنش شوری در ریشه جو
1400/12/19
-
۲۷ بار
۱۶
اثر نانوپرایمینگ با اکسید روی و ذرات نانو نقره بر انبارداری دانه نخود و مدیریت بیمای پژمردگی
1400/12/19
-
۲۹ بار
۱۷
تأثیر برخی باکتری های پروبیوتیک بر Erwinia amylovora عامل ایجاد کننده بیماری آتشک
1400/12/19
-
۱۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه