این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


Journal of Agricultural Science and Technology، 1400، جلد ۲۳، شماره ۴
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ عوامل موثر بر تصمیم چایکاران برای استفاده از منابع اعتباری در منطقه Nyaruguru در رواندا: تحلیل رگرسیون Probit چند متغیره 1400/12/19 - Get XML Data ۱۹ بار
۲ بررسی محدودیت‌ها و ظرفیت‌های تولیدات زراعی و باغی ایران 1400/12/19 - Get XML Data ۱۷ بار
۳ اندازه‌گیری کارایی کل زنجیره‌تامین قند و شکر 1400/12/19 - Get XML Data ۱۹ بار
۴ پاسخ‌های مدیریتی بهبود سلامت آبخیز چهل چای با کاربرد چارچوب DPSIR 1400/12/19 - Get XML Data ۵۲ بار
۵ تولید نوشیدنی غیر لبنی عملگرا بر پایه عصاره عناب با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک 1400/12/19 - Get XML Data ۲۱ بار
۶ اثر تیمار فراصوتی روی خواص فیزیکوشیمیایی، غذا دارویی، و عملکردی آرد باقلای مصری ( lupine) 1400/12/19 - Get XML Data ۲۱ بار
۷ بهبود قابلیت‌های فناوری نان آرد سفید گندم با استفاده از خمیرترش جوانه گندم و پوره اسفناج آبگیری شده 1400/12/19 - Get XML Data ۲۳ بار
۸ تاثیر رژیم‌های مختلف کودی بر پارامترهای زیستی کنه‌ی Tetranychus urticae (Acari: Tetranychidae) روی رقم مقاوم لوبیا 1400/12/19 - Get XML Data ۲۰ بار
۹ تأثیر دما و میزبان های مختلف بر زیست‌شناسی کرم اروپایی ذرت (Hübner) Ostrinia nubilalis ، در شرایط آزمایشگاهی 1400/12/19 - Get XML Data ۲۴ بار
۱۰ سمیت باقیمانده خاک دیاتومه ایرانی علیه سوسک کشیش، Rhyzopertha domica و شپشه آرد، Tribolium confusum روی سطح‌های بتن، استیل گالوانیزه و موزائیک 1400/12/19 - Get XML Data ۱۸ بار
۱۱ اثر نسبت NO۳- به NH۴+ در محلول غذایی و فصل رشد بر عملکرد و کیفیت گشنیز 1400/12/19 - Get XML Data ۱۹ بار
۱۲ روند تغییرات شاخص سطح برگ، تجمع و تسهیم ماده خشک در باقلا (Vicia faba L.) در اثر تلقیح ریزوبیوم و سودوموناس 1400/12/19 - Get XML Data ۳۰ بار
۱۳ بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ‌های تمشک‌های سیاه به وسیله نشانگر مولکولی ISSR 1400/12/19 - Get XML Data ۱۶ بار
۱۴ مطالعه تغییرات فعالیت آنزیم‎های فنیل‎آلانین‎آمونیالیاز، پلی‎فنل‎اکسیداز و پراکسیداز در برخی از ژنوتیپ‎های گندم علیه بیماری پاخوره (Take-all Disease) 1400/12/19 - Get XML Data ۱۹ بار
۱۵ کاربرد ترکیب میکروارگانیسم های موثر باعث افزایش رشد وعملکرد سبزیجات می شود 1400/12/19 - Get XML Data ۱۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه