این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1401، جلد ۱۷، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر تنظیم کاهشی کروسین بر پروفایل آنتیاکسیدانی آنزیماتیک در سلولهای C۲C۱۲
1401/1/15
-
۸ بار
۲
بررسی اثر پودر میوه سنجد بر شاخص گلیسمی و شاخص سیری بیسکویت بدون قند
1401/1/15
-
۸۷ بار
۳
تأثیر مصرف شیره انگور بر خستگی و کیفیت خواب در زنان مبتلا به سرطان پستان تحت پرتودرمانی-کارآزمایی بالینی کنترل شده-مقاله پایلوت
1401/1/15
-
۱۴ بار
۴
بررسی روایی و پایایی پرسشنامه رفتارهای مرتبط با سلامت و ارتباط آن با وضعیت اضافه وزن و چاقی در سالمندان ساکن جامعه غرب استان غرب مازندران در سال ۱۳۹۹
1401/1/15
-
۱۲ بار
۵
بررسی وضعیت مصرف غذاهای آماده و عوامل تعیین کننده آن در جامعه ی ایرانی، در دوران شیوع کووید-۱۹
1401/1/15
-
۱۱ بار
۶
شیوع زبان جغرافیایی و ارتباط آن با حساسیت غذایی و سابقه خانوادگی در بیماران مراجعه کننده به دانشکده دندان پزشکی سمنان (سال ۹۸-۱۳۹۷)
1401/1/15
-
۹ بار
۷
مطالعه رفتار فیزیکیشیمیایی و رئولوژیکی اولئوژل هیبریدی برپایۀ مونوآسیلگلیسرول و کربوکسی متیل سلولز
1401/1/15
-
۹ بار
۸
اثر استفاده از پاشش آبلیمو و پرتو UV-B به عنوان پیش فرآیند بر ویژگی های کیفی برش های کیوی خشک شده با هوای داغ
1401/1/15
-
۱۳ بار
۹
اثر نوع آغازگر و سطح جایگزینی آرد جو بر ویژگی های تغذیه ای کشک زرد
1401/1/15
-
۱۲ بار
۱۰
تولید فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز- بتا-گلوکان، حاوی اینولین و بررسی ویژگیهای مکانیکی، بازدارندگی و ساختاری آن
1401/1/15
-
۱۶ بار
۱۱
بهینه سازی شرایط استخراج بربرین از زرشک بی دانه و ریزپوشانی عصاره آن به روش الحاق ترکیبی با استفاده از ژلاتین/ کتیرا (Astragalus rahensis)
1401/1/15
-
۱۴ بار
۱۲
اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی بر درجه هیدرولیز و فعالیت ضداکسیدانی پروتئین سر کپور سرگنده (Aristichthys nobilis)
1401/1/15
-
۱۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه