این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1400، جلد ۱۸، شماره ۱۱۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر مراحل پلاسیدن، مالش دهی، تخمیر و خشک کردن چای سیاه گیلانی بر محتوای فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن
1401/2/15
-
۴۰ بار
۲
بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر طعمدار پروبیوتیک با استفاده از باسیلوس کواگولانس و شیره انگور
1401/2/15
-
۴۶ بار
۳
اثر پوششهای خوراکی بر تغییرات رنگ و سطح برشهای زردآلو هنگام خشک شدن در سامانه فروسرخ
1401/2/15
-
۴۷ بار
۴
بررسی اثر آبزدایی اسمزی با شربت سکنجبین و پوششدهی با صمغ دانه ریحان روی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی چیپس موز
1401/2/15
-
۴۵ بار
۵
تأثیر بهکارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی نان
1401/2/15
-
۴۱ بار
۶
بررسی اثر جریان الکتریکی بر ویژگیهای مکانیکی و نفوذپذیری فیلم کیتوزان حاوی نانوذرات رس و نقره
1401/2/15
-
۴۴ بار
۷
ارزیابی حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی عصارههای پنیرک (Malva sylvestris) و بر همکنش آنها بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا در شرایط آزمایشگاهی
1401/2/15
-
۴۸ بار
۸
بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا و تیمول بر ویژگیهای کیفی پس از برداشت و عمر نگهداری توتفرنگی
1401/2/15
-
۴۲ بار
۹
تاثیر برخی جایگزینهای چربی بر ویژگی های بافتی، فیزیکی و حسی بستنی بدون چربی
1401/2/15
-
۴۵ بار
۱۰
تاثیر اسانس آویشن در دو روش غوطه وری و تدخینی بر برخی از ویژگیهای کیفی انگور رقم فخری طی انبارمانی
1401/2/15
-
۴۰ بار
۱۱
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس رامنسوس جی جی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درونپوشانی شده به صورت امولسیون چند لایه و امولسیون ساده
1401/2/15
-
۴۴ بار
۱۲
بررسی مقایسهای اثر فرآیندهای پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر زندهمانی باکتری های پروبیوتیک و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء ماست قالبی پروبیوتیک
1401/2/15
-
۳۷ بار
۱۳
بهینه یابی شرایط استخراج صمغ ریشه سریش به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نمونه بهینه
1401/2/15
-
۴۸ بار
۱۴
تأثیر کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ
1401/2/15
-
۴۰ بار
۱۵
بررسی امکان تولید کیک فنجانی کمچرب با استفاده از اینولین و صمغ زانتان
1401/2/15
-
۴۲ بار
۱۶
اسانس مینای نیشابوری: قدرت آنتیاکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر ضدمیکروبی آن بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی
1401/2/15
-
۴۴ بار
۱۷
بهینهسازی فرمولاسیون نوشیدنی سنتی فراسودمند سکنجبین حاوی دانه ریحان
1401/2/15
-
۴۴ بار
۱۸
تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخکردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده
1401/2/15
-
۳۸ بار
۱۹
بهینهیابی فرمولاسیون مارمالاد آلوی حاوی شیره خرما با استفاده از طرح مخلوط محدود شده
1401/2/15
-
۴۶ بار
۲۰
تاثیر افزودن گندم سیاه، چیا و کینوا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی قاووت
1401/2/15
-
۶۰ بار
۲۱
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم چرب غنی شده با کنسانتره پروتئینی آب پنیر، کنسانتره پروتئینی شیر، فیبر گندم- اسفرزه
1401/2/15
-
۴۹ بار
۲۲
بررسی تاثیر بستهبندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخصهای بیوشیمیایی و ویژگیهای حسی دانههای انار در طی دوره نگهداری سرد
1401/2/15
-
۴۴ بار
۲۳
بررسی تاثیر اسانس گیاه پولک (Stachys schtschegleevii ) و زمان نگهداری بر خواص شیمیایی و میکروبی گوشت چرخ کرده گوساله با استفاده از روش سطح پاسخ
1401/2/15
-
۵۶ بار
۲۴
سنتز و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی بیونانوکامپوزیتهای بر پایه بیوپلیمر کربوکسیمتیلکیتوسان-نانورس مونتموریلونیت در حضور نانوذرات اکسیدتیتانیم
1401/2/15
-
۴۲ بار
۲۵
بهینهسازی فرمولاسیون پاستیل پوره خرما بر پایه آب پنیر تغلیظ شده، آگار و زانتان با استفاده از روش سطح-پاسخ (RSM)
1401/2/15
-
۴۱ بار
۲۶
بهینه یابی فرمولاسیون ماست چکیده حاوی شیرخشک کم چرب، کنسانتره پروتئینی شیر و آرد سویا با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط
1401/2/15
-
۳۳ بار
۲۷
استفاده از نانو الیاف حاصل از الکتروریسی کیتوزان به عنوان نانوحامل عصاره درمنه دشتی: بررسی ویژگیها و خاصیت ضد میکروبی
1401/2/15
-
۴۰ بار
۲۸
بررسی اثرات ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی مکمل غذایی تهیه شده با پروتئینهای هیدرولیز شده شیر و وانیلین
1401/2/15
-
۴۲ بار
۲۹
بررسی تاثیر تزریق مخلوط گازهای دیاکسیدکربن و نیتروژن برویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیر گاو با استفاده از روش آماری سطح رویه پاسخ
1401/2/15
-
۴۳ بار
۳۰
تاثیر پیش تیمار اسمزی شکر سفید، شکر قرمز و شیرین بیان بر خواص کیفی قارچ دکمه ای سفید خشک شده (Agaricus Bisporus)
1401/2/15
-
۴۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه