این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1400، جلد ۱۸، شماره ۱۱۱
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ مقایسه ترکیبات فنولی و فعالیت ضد اکسایشی دو رقم انگور رشه و قزل اوزوم 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۲ بررسی اثردوفنیل اتانول حاصل از گل محمدی بر کیفیت خرمای مضافتی بسته بندی شده در بسته های چند لایه قابل انعطاف 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۳ بررسی اثر پودر رازیانه و صمغ بذر شنبلیله بر ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی پیراشکی سرخ شده 1401/2/15 - Get XML Data ۳۶ بار
۴ ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس زنیان بر تعدادی از سویه‌های میکروبی استاندارد شاخص عفونت و مسمومیت غذایی: مطالعه در شرایط برون‌تنی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۵ تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری بر روی کیفیت فیزیکی و ترمودینامیکی هویج سرخ شده تحت شرایط عمیق و مدل سازی چروکیدگی به کمک شبکه عصبی مصنوعی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۶ بررسی برخی ویژگی‌های فیزیکی و عملکردی پودر عصاره نعناع ‌فلفلی ریزپوشانی شده با خشک‌کن پاششی: اثر شرایط مختلف نگهداری بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پودر حاصل 1401/2/15 - Get XML Data ۴۲ بار
۷ بهینه سازی تأثیر اسانس‌های طبیعی حاصل از میخک، زیره و رازیانه در غیر فعال‌سازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۸ ارزیابی نانو ذرات لیپیدی جامد حاصل از موم زنبور عسل و موم استخراج شده از بره موم تهیه شده با روش ته نشینی ضد حلال 1401/2/15 - Get XML Data ۵۲ بار
۹ استخراج و تحلیل خطاهای فرآیند تولید با استفاده از PFMEA (مطالعه موردی: کارخانه قند کردستان) 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۰ بررسی تاثیر سولفات منگنز و ویتامین B۱۲ بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی شیر تخمیر شده با لاکتوباسیلوس بولگاریکوس زیرگونه دلبرو‌کی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-۵ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۱ بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره پروتئینی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفیل مواد معدنی نان صنعتی تست 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۱۲ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی دسر‌شیری کم‌چرب اصلاح‌‌شده با صمغ‌های بومی به و بالنگو 1401/2/15 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۳ بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین 1401/2/15 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۴ ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پوست پرتقال دزفولی با و بدون آنتی‌بیوتیک‌های درمانی بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط آزمایشگاهی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۸ بار
۱۵ فیلم زیست‌تخریب‌پذیر کامپوزیت نشاسته اصلاح شده/آلبومین حاوی نانوذرات اکسید منیزیم: بررسی فاکتورهای رنگی، شفافیت، خواص مکانیکی و گرماسنجی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۸ بار
۱۶ اثر غلظت‌های مختلف صمغ دانه بالنگو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان سنگک غنی‌شده با پودر کدوحلوایی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۲ بار
۱۷ بررسی ویژگی های ضد میکروبی و ایزوترم جذب تعادلی رطوبت بایونانوکامپوزیت نشاسته کاساوا/نانو دی اکسید تیتانیوم/اسانس نعنا فلفلی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۸ ارزیابی خواص پروبیوتیکی ۱۹ سویه لاکتوباسیلوس گاسری، پلانتاروم، اسیدوفیلوس و فرمنتوم جدا شده از منابع انسانی و غذایی در شرایط آزمایشگاهی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۹ خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم زیست‌فعال کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس‌های زنیان و مورد و تاثیر آن بر ماندگاری گوشت بوقلمون 1401/2/15 - Get XML Data ۳۵ بار
۲۰ تأثیر لامیناسیون و تشکیل کمپلکس با بتاسیکلودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و رهایش فیلم سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۲۱ بررسی اثر اسید کافئیک و اسید تانیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، مورفولوژیکی و استحکام هیدروژل تهیه شده از ژلاتین ماهی سردآبی 1401/2/15 - Get XML Data ۳۸ بار
۲۲ بررسی تأثیر تیمار تلفیقی اسانس میخک (Syzygiumaromaticum) با کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری پسته تر 1401/2/15 - Get XML Data ۴۰ بار
۲۳ بررسی اثر پوشش‌دهی با صمغ‌های گزانتان و دانه بالنگو بر زمان خشک شدن برش‌های زردآلو در سامانه فروسرخ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۲۴ بررسی ارزش غذایی ماریناد ماهی شعری گوش قرمز (Lethrinus Lentjan) با استفاده از اسید استیک 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۲۵ بهینه‌سازی فرایند خشک کردن شلتوک برنج با خشک کن مادون قرمز 1401/2/15 - Get XML Data ۵۵ بار
۲۶ اندازه‌گیری شاخص‌‎های اکسیداتیو روغن‌های مصرفی در فلافل‌فروشی‌های سطح شهر اراک 1401/2/15 - Get XML Data ۴۷ بار
۲۷ مدلسازی انتقال جرم و حرارت در فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب‌زمینی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۹ بار
۲۸ مدل سازی کینتیک تغییر رنگ گوشت شترمرغ حین سرخ شدن عمیق به کمک پردازش تصویر 1401/2/15 - Get XML Data ۴۰ بار
۲۹ تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری روی ضریب نفوذ و میزان جذب روغن کدوی سرخ شده تحت شرایط عمیق 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۳۰ مروری بر پروتئین هیدرولیز شده‌ی حاصل از ضایعات آبزیان: روش‌های تولید، کاربردها و خواص زیستی آن 1401/2/15 - Get XML Data ۴۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه