این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1400، جلد ۱۸، شماره ۱۱۰
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی عصاره زوفا بر تعدادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی: مطالعه در شرایط برونتنی
1401/2/15
-
۴۳ بار
۲
بررسی اثر استفاده از پوشش پروتئینی ژلاتین بههمراه عصاره گل میخک برای افزایش کیفیت نگهداری فیله ماهی قزلآلای سرد شده در دمای C º۴
1401/2/15
-
۳۸ بار
۳
مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست قالبی تولید شده از مخلوط شیر ارزن و شیر گاو
1401/2/15
-
۳۸ بار
۴
تاثیر خمیرترش بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و ارگانولپتیکی نان سنگک
1401/2/15
-
۴۸ بار
۵
بررسی حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا و عامل فساد مواد غذایی
1401/2/15
-
۴۴ بار
۶
تاثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی در فیله ماهی سوف به منظور مهار رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا
1401/2/15
-
۴۱ بار
۷
پوشش دهی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رئوتری با استفاده از ایزوله پروتئین سویا و آب پنیر و اینولین و بررسی زنده مانی آن طی دوره نگهداری و شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش
1401/2/15
-
۴۵ بار
۸
آلودگی آفلاتوکسینی در پودر سنجد خرده فروشی شده در اردبیل
1401/2/15
-
۵۲ بار
۹
اثر مقدار و اندازه ذرات سبوس گندم بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی های بافتی نان سنگک
1401/2/15
-
۴۵ بار
۱۰
تعیین سینتیک خشککردن موسیر تحت یک روش پیشنهادی ترکیبی ماکروویو–هوای داغ و بررسی اثر شرایط عملیاتی بر پارامترهای رنگی آن
1401/2/15
-
۴۰ بار
۱۱
اثر کربن فعال و پرمنگنات پتاسیم بر بهبود ویژگیهای انبارمانی و حفظ کیفیت پسته تر رقم ’احمدآقایی‘
1401/2/15
-
۴۶ بار
۱۲
بهینهسازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلمقرمز و کاربرد آن در پاستیل کمکالری فراسودمند
1401/2/15
-
۴۳ بار
۱۳
تولید نانوحامل حاوی عصاره Cornus mas (زغال اخته) و ارزیابی رهایش ترکیبات زیست فعال ریز پوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده گوارشی
1401/2/15
-
۴۱ بار
۱۴
مطالعه انبارمانی پسته تر رقم احمد آقایی با کاربرد گاماآمینوبوتریک اسید و واکس کارنوبا
1401/2/15
-
۴۳ بار
۱۵
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و شناسایی باکتریهای غالب چند نمونه سرکه خرمای سنتی
1401/2/15
-
۴۶ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه