این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1399، جلد ۱۷، شماره ۱۰۸
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ویژگی‌های کیفی روغن‌های تهیه ‌شده در فروشگاههای روغن کشی در حضور مشتری 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۲ بررسی تأثیر آرد کنجاله کنجد و آناناس بر ویژگی‌های تصویری و بافتی کیک اسفنجی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۳ بررسی اثر پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی های کیک اسفنجی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۰ بار
۴ بررسی مقایسه ای اثر بازدارندگی و کشندگی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) حاصل از روش‌های استخراج متداول با حلال و سیال فوق داغ بر برخی از میکروارگانیسم‌های مواد غذایی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۴ بار
۵ تعیین خصوصیات کمپلکس سه گانه‌ی ژلاتین- موسیلاژ بزرک (Linum usitatissimum)- اکسید تانیک اسید 1401/2/15 - Get XML Data ۴۳ بار
۶ ارزیابی فعالیت ضدقارچی اسانس اناریجه بر آسپرژیلوس نایجر (کپک سیاه) و بوتریتیس سینه‌را (کپک خاکستری) عامل فساد میوه انگور: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۷ بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کنجد سفید با شیر خشک به روش سطح پاسخ 1401/2/15 - Get XML Data ۴۸ بار
۸ بررسی اثرات فیلم بسته‌بندی ضدمیکروبی بر پایه پلی‌اتیلن سبک حاوی میکروکپسول های نایسین و لیمونن برروی زمان ماندگاری پنیر پروسس 1401/2/15 - Get XML Data ۴۶ بار
۹ اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و لفاف‌های انعطاف‌پذیر بر رشد باکتری‌های کشک خشک 1401/2/15 - Get XML Data ۵۷ بار
۱۰ بررسی خاصیت ضد اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره ی متانولی پوست سبز گردو 1401/2/15 - Get XML Data ۴۵ بار
۱۱ مطالعه اثر اسید آسکوربیک و اسید سیتریک با بسته بندی پلی‌اتیلن و پلی‌استیرن بر انبارمانی پسته تر احمد آقایی 1401/2/15 - Get XML Data ۵۸ بار
۱۲ بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه تاتاری پرگل (Carduus pycnocephalus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره و اسانس بر پایداری اکسایشی روغن سویا 1401/2/15 - Get XML Data ۵۳ بار
۱۳ ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی سلنیوم ریزپوشانی‌شده در روغن سویای تصفیه‌شده عاری از آنتی‌اکسیدان 1401/2/15 - Get XML Data ۵۲ بار
۱۴ بررسی خصوصیات فیزیکی، ساختاری و آنتی اکسیدانی فیلم‌ نشاسته سیب‌ زمینی حاوی صمغ زدو و اسانس مریم‌گلی و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر 1401/2/15 - Get XML Data ۵۱ بار
۱۵ بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی صمغ های کتیرا، خرنوب و قدومه شیرازی جهت پوشش دهی گوجه فرنگی 1401/2/15 - Get XML Data ۴۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه