این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 18 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم و صنایع غذایی ایران
، 1399، جلد ۱۷، شماره ۱۰۶
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تحلیل ترودینامیکی فرآیند خشک کردن سیبزمینی در یک خشککن مایکروویو
1401/2/15
-
۴۳ بار
۲
تأثیر عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و نانورس در پوشش نانو چندسازهای بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط شرد
1401/2/15
-
۴۱ بار
۳
مدلسازی فرآیند خشککردن موسیلاژ دانه ریحان با خشککن فروسرخ توسط شبکه عصبی مصنوعی
1401/2/15
-
۴۱ بار
۴
امکان سنجی کاربرد سنجد در تولید میان وعده اکسترود شده و ارزیابی ویژگی های فراورده
1401/2/15
-
۴۷ بار
۵
ارزیابی حسی با استفاده از روش منطق فازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و فنل کل در آب میوه حاصل از شاهتوت نگهداریشده به روش انجمادی
1401/2/15
-
۵۹ بار
۶
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون
1401/2/15
-
۴۲ بار
۷
تاثیر توام اسانسهای رازیانه و میخک بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، باسیلوس سرئوس، سالمونلا تیفی و انتروباکتر ائروژنز با استفاده از روش چکربورد (شاخص غلظت بازدارنده افتراقی)
1401/2/15
-
۵۳ بار
۸
تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوِژیکی بتاگلوگان حاصل از آرد یولاف
1401/2/15
-
۵۴ بار
۹
مقایسه میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در دو گیاه ریحان (Ocimum basilicum)و گل حنا (Impatiens walleriana) و بررسی خواص ضد میکروبی و ضد سرطانی آنها بر روی سرطان تخمدان
1401/2/15
-
۵۷ بار
۱۰
بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن
1401/2/15
-
۴۵ بار
۱۱
بررسی تاثیر نانوامولسیون اسانس ترخون بر بیان ژن های حدت اشرشیاکلی انتروهموراژیک
1401/2/15
-
۴۶ بار
۱۲
تأثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی
1401/2/15
-
۴۷ بار
۱۳
طراحی و ساخت دستگاه آنالیزگر بافت چند منظوره با قابلیت تحلیل خصوصیات بافتی در شرایط دما و رطوبت کنترل شده
1401/2/15
-
۶۱ بار
۱۴
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی مربای کم کالری فراسودمند به با استفاده از پکتین، صمغ دانه به و قند اینورت آنزیمی
1401/2/15
-
۴۳ بار
۱۵
شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدقارچی عصاره هیدرواتانولی میوه عناب بر کپک آسپرژیلوس فلاووس در دانه های ذرت آنزیم بری شده
1401/2/15
-
۴۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه