این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1402، جلد ۱۷، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر ویتامینC بر حافظه فضایی و پراکسیداسیون لیپیدی هیپوکامپ موش های صحرایی مسموم با کراک کوکائین 1401/4/13 - Get XML Data ۹ بار
۲ بررسی تأثیر آموزش تغذیه از طریق واتساپ بر قند خون، پروفایل چربی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به دیابت نوع دو 1401/4/13 - Get XML Data ۱۰ بار
۳ شبیه‌سازی اثرات افزایش قیمت لبنیات بر رفتار مصرفی گروه‌های مختلف درآمدی: رویکرد مدلسازی مبتنی برعامل 1401/4/13 - Get XML Data ۹ بار
۴ بررسی دریافت‌های غذایی، فراسنجهای خونی و وضعیت تغذیه کودکان و نوجوانان مبتلا به فنیل‌کتونوری 1401/4/13 - Get XML Data ۹ بار
۵ بررسی ارتباط ناامنی غذایی با پولیپ‌های کولورکتال در افراد بالای ۵۰ سال شهر اصفهان 1401/4/13 - Get XML Data ۱۳ بار
۶ طراحی و روان سنجی ابزار سنجش تعیین کننده‌های مصرف و ترجیحات بزرگسالان درباره لبنیات فراسودمند 1401/4/13 - Get XML Data ۹ بار
۷ تهیه و ارزیابی نانو کمپلکس پروتئین-کورکومین با استفاده از پیوند دهنده عرضی خوراکی 1401/4/13 - Get XML Data ۹ بار
۸ بررسی تأثیر پارامترهای کریستالیزاسیون بر خواص رئولوژیکی شورتنینگ های تولید‌شده بر پایه اینتراستریفیکاسیون 1401/4/13 - Get XML Data ۹ بار
۹ کاربرد روش استخراج فاز جامد پخشی ترکیب‌شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای اندازه‌گیری برخی از آفت‌کش‌های ارگانوفسفره در نمونه‌های آب‌میوه به‌روش کروماتوگرافی گازی با آشکارساز نیتروژن-فسفر 1401/4/13 - Get XML Data ۸ بار
۱۰ بررسی اثر ضد میکروبی بره‌موم منطقه طالقان بر برخی از باکتری‌های بیماریزای غذازاد 1401/4/13 - Get XML Data ۹ بار
۱۱ اثر کاربرد میدان الکتریکی ولتاژ بالا طی نگهداری بر کیفیت میوه انار (Punica granatum L.) 1401/4/13 - Get XML Data ۱۰ بار
۱۲ پایش مقادیر قند و چربی در بستنی های شیری صنعتی عرضه شده در تهران 1401/4/13 - Get XML Data ۹ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه