این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1401، جلد ۱۹، شماره ۱۲۵
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی فعالیت ضد‌میکروبی جسم سلولی و پالیده کشت حاصل از لاکتوباسیلوس هلوتیکوس در شرایط درون‌تنی و مدل غذایی 1401/4/23 - Get XML Data ۴۴ بار
۲ بررسی خصیصه‌های رنگی و بافتی دونات کم کالری حاوی مالتودکسترین با استفاده از سامانه بینایی ماشین 1401/4/23 - Get XML Data ۳۷ بار
۳ تاثیر زمان و نوع آنزیم بر ویژگی‌های ساختاری و آنتی‌اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین لوبیا سفید (Phaseolus vulgaris L.) 1401/4/23 - Get XML Data ۵۴ بار
۴ مقایسه تاثیر عصاره زنجبیل به عنوان ماده منعقد کننده در تهیه پنیر تازه فاقد آب‌پنیر (whey-less) 1401/4/23 - Get XML Data ۴۱ بار
۵ بررسی فعالیت بازدارندگی آنزیم‌های‌ آلفا آمیلاز و آلفا گلوکوزیداز و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی متابولیت‌های حاصل از کشت سویه لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس PTCC۱۹۰۰ 1401/4/23 - Get XML Data ۴۰ بار
۶ تأثیر افزودن هیدروکلوئید کنجاک بر ویژگی‌های شیمیایی، حسی و بافتی توفو 1401/4/23 - Get XML Data ۳۸ بار
۷ مدل‌سازی و بهینه‌سازی فرمولاسیون سوسیس ماهی حسون (Saurida tumbile) تولید‌شده با حرارت اهمیک به روش سطح پاسخ(RSM) 1401/4/23 - Get XML Data ۵۵ بار
۸ ارزیابی پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایشی در حضور کشت الحاقی تضعیف شده 1401/4/23 - Get XML Data ۴۱ بار
۹ شناسایی مولکولی گونه های کمپیلوباکتر و سالمونلا در نمونه های شیر خام گاو در استان مازندران 1401/4/23 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۰ بهینه‌سازی فرآیند استخراج لیکوپن و ترکیبات فنولی از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از پیش‌تیمار میدان الکتریکی پالسی 1401/4/23 - Get XML Data ۵۵ بار
۱۱ درون‌پوشانی اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر: خصوصیات، رهایش کنترل شده و مدل‌سازی ریاضی 1401/4/23 - Get XML Data ۴۳ بار
۱۲ ارزیابی ویژگی‌های فیلم تقویت شده کیتوزان- صمغ گوار اصلاح شده حاوی عصاره رزماری به منظور کاربرد در بسته‌بندی فعال مواد غذایی 1401/4/23 - Get XML Data ۵۱ بار
۱۳ ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، فنولی و فلاونوئید کل عصاره گزنه: یک مطالعه آزمایشگاهی 1401/4/23 - Get XML Data ۳۷ بار
۱۴ تخمین ویژگی‌های بیوشیمیایی پرتقال خونی رقم مورو با بکارگیری فن‌آوری ماشین‌بینایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی 1401/4/23 - Get XML Data ۵۰ بار
۱۵ بررسی تأثیر نانولیپوزوم‌های حاوی عصاره آنتی‌اکسیدانی تفاله انگور بر پارامترهای اکسایشی روغن سویا 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۶ اثر پرتوتابی و نگهداری در غلظت‌های مختلف آب نمک و سرکه بر کیفیت و ماندگاری قارچ ترافل بیابانی (Terfezia claveryi) 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۷ ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مریم گلی تفتانی بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۸ بهینه‌یابی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی نان بدون گلوتن بر پایه آرد کینوای حاوی صمغ زانتان و آنزیم لکاز در طی دوره نگهداری 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۹ مدل‌سازی ریزپوشانی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) در پوشش کازئینات سدیم، مالتودکسترین و نشاسته اصلاح شده با استفاده از دو روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۰ استفاده از روش نرو- فازی برای مدلسازی فرآیند آبگیری از برشهای موز به روش اسمز- فراصوت 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۱ بررسی اثر خمیرترش آرد گندم کامل حاوی فروکتوالیگوساکارید و باسیلوس کواگولانس IBRC-M ۱۰۸۰۷ بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت نان حجیم 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۲ اثر نسبت های مختلف استارتر و نوع کشت پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی پنیر سویای پروبیوتیک 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۳ بررسی تاثیر توان و زمان فرایند فراصوت بر استخراج ایزوله پروتئین از جوانه ماش 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۴ بررسی ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکوشیمیایی روغن کاملینای کشت شده در ایران و مقایسه آن با روغن‌های کانولا و آفتابگردان 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۲۵ تاثیر استفاده از پوست گوجه فرنگی، کلرید کلسیم، کاهش اندازه ذرات و توزیع پالپ بر خواص فیزیکوشیمیایی و ریزساختار رب گوجه فرنگی 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۶ جدا سازی و بررسی خواص زیست فعال پپتید های حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب پنیر سویا 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۷ تاثیرL-آرژنین بر کیفیت، فعالیت پاداکسندگی و عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۸ تاثیر ازن بر بهبود خواص رئولوژیکی خمیر: ارزیابی آردهای گندم با درجه استخراج مختلف 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۹ ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی کنگر فرنگی (Cynara scolymus) بر قارچ‌های عامل پوسیدگی و کپک‌زدگی پس از برداشت میوه توت‌فرنگی 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۳۰ بررسی اثر اسانس رزماری در فرم‌های نانوامولسیون و آزاد بر ماندگاری فیله مرغ نگهداری شده در یخچال 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه