این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1401، جلد ۱۹، شماره ۱۲۶
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی دو نوع بستنی تهیه شده از شیر بز و گاو با نسبت های مختلف دو اسانس دارچین و هل 1401/5/17 - Get XML Data ۷۲ بار
۲ بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی هفت نمونه عسل منطقه سیستان 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۳ اثر اسانس لعل کوهستان (اولیوریا دیکامبنز ونت) و عصاره آنغوزه (فرولا آسا فواتیدا) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت سینه ی بوقلمون طی یک ماریناد اسیدی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۴ بهینه‌سازی استخراج پروتئین دانه شنبلیله به کمک امواج فراصوت و بررسی خصوصیات ساختاری، عملکردی و فعالیت ضد اکسایشی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۵ تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۶ تاثیر نانو پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست انار بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی دانه‌ انار طی نگهداری 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۷ مفهوم و پتانسیل های کاربردی پست‎ بیوتیک ‌ها در صنعت مواد غذایی 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۸ بررسی تاثیر عصاره آبی- الکلی گیاه دارویی آویشن و اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست سنتی بوکز ایلام 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۹ بهینه سازی فیلم ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی گلوتن حاوی اسانس گلپر، نانو ذره ی منیزیم اکسید و پلی پیرول به روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۰ بررسی ویژگی‌های شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره رازک بر Staphylococcus aureus، Listeria monocytogenes، Escherichia coli و Enterobacter aerogenes در شرایط برون‌تنی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۱ ارزیابی نوع و ترکیب مواد پوشش دهنده در پایداری رنگ‌دانه فیکوسیانین به روش خشک کن پاششی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۲ ویژگی های حسی پنیر پروسس غنی شده با اینولین و پودر سفیده تخم مرغ 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۳ بررسی تاثیر قند مایع خرما و عصاره استویا به عنوان جایگزین شکر بر خصوصیات کیفی آب‌میوه مخلوط سیب-لیمو 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۱۴ اثر ضدمیکروبی نانوکامپوزیت های نقره و مس تولید شده به روش اکستروژن بر باکتری‌های اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۵ تاثیر شرایط استخراج به کمک فراصوت بر راندمان استخراج و میزان ترکیبات فنولی و توکوفرول روغن سویا 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۶ بررسی افزودن تفاله قهوه عربیکا بر خواص آنتی اکسیدانی، بافتی و حسی شکلات 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۱۷ اثر فناوری اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فراورده حاصل از آرد کامپوزیت جودوسر-برنج شکسته با هدف تولید حریره فوری 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۱۸ اثر روش های مختلف خشک کردن کف پوشی بر ویژگی های پودر نوشیدنی پرتقالی تهیه شده از پرمیت 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۹ تولید کانجوگه ایزوله پروتئین سویا-کربوکسی متیل سلولز از طریق پلاسمای غیرحرارتی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۰ بررسی اثر مصرف رژیم غذایی پر چرب و لاکتوباسیلوس روتری بر وزن بدن، فلور روده و شاخص‌های متابولیکی موش C۵۷BL/۶ 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۱ سنتز آسان و سبز نانوکامپوزیت‌های زیست سازگار بر پایه گرافن اکسید کاهش‌یافته/اکسید آهن جهت اندازه‌گیری وانیلین در نمونه‌های غذایی: بهینه‌سازی به روش سطح پاسخ 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۲ بررسی اثر اینولین/کفیران بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی پنیر موزارلای کم چرب 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۳ بررسی برخی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره گیاه خیار آب‌پران (Ecballium elaterium M. Bieb) تحت اثر روش‌ های مختلف خشک کردن 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۴ بررسی اثر افزودن عصاره مالت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب پروبیوتیک حاوی Lactobacillus plantarum 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۵ بررسی تابش فرابنفش و مرئی بر استافیلوکوکوس اورئوس، سودوموناس آئروژینوزا محیط کشت و شمارش کلی میکروب دهان و سطوح جامد 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۶ ارزیابی فرآیندهای شستشو و حرارت بر میزان باقیمانده سموم آفت کش انتخابی در برنج با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع- طیف سنج جرمی 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۷ مطالعه اثر آنزیم آسپاراژیناز و برشتگی نان تافتون بر روی آکریل آمید 1404/7/3 - Get XML Data ۶ بار
۲۸ بررسی تاثیر کاربرد نشاسته اصلاح شده استیله به همراه کاپا و یوتا کاراگینان بر پایداری و خواص رئولوژی و حسی شیر کاکائو 1404/7/3 - Get XML Data ۸ بار
۲۹ بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و عملکردی کلاژن و کلاژن هیدرولیز شده از پوست ماهی هامور (Epinephelus coioides) 1404/7/3 - Get XML Data ۷ بار
۳۰ بررسی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و ارزش غذایی کیوی‌فروت (Actinidia deliciosa var. Hayward) متاثر روش‌های مختلف تغذیه طی نگهداری در سردخانه 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه