این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1401، جلد ۱۹، شماره ۱۲۷
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی اثر نانوامولسیون عصاره پیاز محصور شده در صمغ قدومه شیرازی و دانه شاهی بر نگهداری فیله گوشت گاو 1401/6/7 - Get XML Data ۵۴ بار
۲ مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار فراصوت گالاکتومانان از دو دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): استفاده از روش عددی معکوس 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۳ بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند سین بیوتیک برپایه جوانه ترکیبی چاودار و ماش 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۴ امکان سنجی تولید دسر لبنی غنی شده با ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و استویوزید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۵ استفاده از روش عددی معکوس در مدل سازی فرآیند استخراج با پیش تیمار مایکروویو گالاکتومانان‌های حاصل از دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graceum) و دانه لیلکی ایرانی (Gleditsia caspica): محاسبه ضرایب انتقال جرم 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۶ مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی اسیدهیالورونیک استحصالی از تاج خروس به روش‌های مختلف 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۷ بررسی تأثیر صمغ کتیرا و کاراگینان بر پایداری، ویژگی های رئولوژیکی و حسی خامه پاستوریزه 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۸ بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی تهیه شده از دو نوع شیر میش و گاو 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۹ تأثیر ساعت برداشت بر ترکیبات و محتوای اسانس گیاه کبر 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۰ ویژگی‌های کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از دانه بزرک همراه با برگ زیتون آنزیم-بری شده 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۱ تأثیر کنسانتره پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سویا به همراه صمغ دانه ریحان بر برخی از ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خمیر و کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج 1404/7/3 - Get XML Data ۲ بار
۱۲ بررسی فاکتورهای مؤثر بر بازده استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی گیاه به‌لیمو (Aloysia citriodora Palau) تحت امواج فراصوت و بررسی خاصیت آنتی باکتریایی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۱۳ اصلاح بارگاه سنتی خشک کردن انگور با استفاده از صفحات گرمایشی هوشمند و ارزیابی مصرف انرژی آن 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۴ جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‌های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور) 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۵ کاربردهای نقاط کوانتومی کربن در تشخیص و بسته‌بندی مواد غذایی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۶ مقایسه اثر فرآیندهای سونیکاسیون حرارتی و پاستوریزاسیون بر خصوصیات کیفی و میکروبی زیتون شور کنسروی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۷ بررسی امکان تبدیل ضایعات کاه گندم و برنج به قند قابل تخمیر با ترکیب پیش تیمار فراصوت و سم زدایی با پلاسمای سرد 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۱۸ اثر استفاده از سپراتور و باکتوفوگاسیون دوگانه و شرایط عملیاتی آن ها بر بار میکروبی و حجم لجن لبنی 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۱۹ بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی دو رقم میوه توت‌فرنگی در طی ۱۵ روز نگه‌داری در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۰ تاثیر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر و اسانس روغنی هل بر ماندگاری پنیر سفید 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۱ تغییرات ضریب نفوذ مؤثر و انرژی فعال‌سازی در خشک کردن برگه‌ی سیب توسط مایکروویو و آون هوای داغ 1404/7/3 - Get XML Data ۳ بار
۲۲ ریزپوشانی عصاره دانه چیا (Saliva hispanica L.) با نانولیپوزوم و صمغ دانه ریحان و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش آن در شرایط شبیه‌سازی شده گوارشی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۳ مدلسازی پاستوریزاسیون درون پوسته تخم مرغ با روش دینامیک سیالات محاسباتی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۴ ارزیابی اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر برخی صفات فیتوشیمیایی گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum Trautv.) 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۵ بررسی اثر روغن سیاه دانه در حالت آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات بر ویژگی‌های میکروبی و حسی گاناش شکلاتی 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۶ بررسی و مقایسه خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina Platensis) در دو فرم خالص و نانو ریزپوشانی شده با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۷ بررسی تاثیر پیش تیمار آب نمک و دمای خشک کردن بر خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین استخراجی از کنجاله کنجد 1404/7/3 - Get XML Data ۴ بار
۲۸ تاثیر نشاسته و صمغ های گوار و کاپا کاراگینان بر روی خصوصیات رئولوژیکی خامه صبحانه کم‌چرب 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۲۹ جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های غالب در ترشی سیر و بررسی برخی فعالیتهای پروبیوتیک بالقوه آنها 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
۳۰ بررسی خصوصیات کمی و کیفی برخی ارقام تجاری انار در شرایط اقلیمی یزد 1404/7/3 - Get XML Data ۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه