این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1401، جلد ۱۷، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر تمرین تناوبی همراه با مصرف بهارنارنج بر بیان ژنهای AMPK و PI۳K در کبد موشهای صحرایی سالمند ماده
1401/7/12
-
۲۴ بار
۲
تأثیر مصرف پنیر لور بر برخی شاخصهای آمادگی جسمانی و مهارتی دختران والیبالیست: یک مطالعه مداخله ای-تجربی
1401/7/12
-
۲۴ بار
۳
آزمون مدل اطلاعات- انگیزش- مهارت رفتاری با توجه به نقش تعدیلگر هوش هیجانی در زنان با شاخص توده بدنی بالای ۲۵
1401/7/12
-
۲۵ بار
۴
مقایسه الگوی غذایی بیماران مبتلا به اختلالات طیف دوقطبی و افراد سالم: مطالعه مورد-شاهدی
1401/7/12
-
۱۶ بار
۵
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین اجزاء پپتیدی پروتئین آبکافت شده دانه کدو
1401/7/12
-
۲۱ بار
۶
اثر سبوس گندم (فرآیند نشده و هیدروترمال) و سطح جایگزینی بر خواص کمی و کیفی کشک زرد
1401/7/12
-
۲۳ بار
۷
تهیه روغن ساختار یافته سویا بر پایه وکس بره موم و امکان سنجی کاربرد آن به عنوان جایگزین شورتنینگ در کیک روغنی
1401/7/12
-
۳۳ بار
۸
بررسی اثر استرس نمک و نور بر میزان رشد، محتوای بتاکاروتن و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ریزجلبک دونالیلا سالینا
1401/7/12
-
۱۸ بار
۹
جایگرینی چربی با صمغهای دانه مرو(Salvia Macrosiphon) و چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی با درصد چربی کاهش یافته
1401/7/12
-
۲۰ بار
۱۰
توسعه روش استخراج مایع-مایع هموژن تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی بر پایه حلال اتکتیک عمیق به منظور استخراج برخی از آنتی بیوتیک ها از نمونه های تخم مرغ و اندازه گیری کمی آنها با روش HPLC
1401/7/12
-
۲۵ بار
۱۱
مروری به استنادهای ده ساله به مقاله: کاربرد صنایع غذایی میسل بتا کازئین به عنوان نانو حامل برای افزایش حلالیت کورکومین
1401/7/12
-
۲۳ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه