این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
، 1401، جلد ۱۷، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارتباط بین شاخص فیتوکمیکال رژیمی و عوامل تنسنجی با پیشرفت کبد چرب غیر الکلی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲
1401/10/5
-
۲۵ بار
۲
ارتباط بین شاخصهای عملکرد کبدی و فاکتورهای خطر کاردیو متابولیک با محیط دور گردن و شاخص شکل بدنی A در مبتلایان به دیابت نوع ۲ در مراکز آموزشی- درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در سال ۱۴۰۰
1401/10/5
-
۱۱ بار
۳
شیوع فرتوتی و ارتباط آن با سوء تغذیه در سالمندان آزاد ساکن شهر تهران در سال۱۴۰۰
1401/10/5
-
۳۴ بار
۴
امکانسنجی غنیسازی خاک اقلیمهای یازده گانه ایران در راستای برنامههای مکمل یاری
1401/10/5
-
۱۵ بار
۵
تولید شکلات صبحانه رژیمی با استفاده از جایگزین های چربی مالتودکسترین و صمغ گوار- زانتان و جایگزینی کامل شیر خشک با کنجاله کنجد و بادام شیرین
1401/10/5
-
۱۱ بار
۶
تأثیر پوشش خوراکی صمغ شیرازی حاوی اسانس نعناع فلفلی بر ماندگاری خیار گلخانهای (Cucumissativus) و ارزیابی ویژگیهای کیفی آن طی نگهداری در یخچال
1401/10/5
-
۱۴ بار
۷
شناسایی ترکیب پایدار کننده فازهای روغنی و غیر روغنی ارده و بررسی تأثیر آن بر میزان زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک آزاد و ریزپوشینهشده
1401/10/5
-
۱۲ بار
۸
بهینه سازی فرمولاسیون نوعی چاشنی مایع مغذی بر پایه عصاره لیموترش و ترکیبات فنلی تفاله آن حاوی هیدروکلوییدهای ژلان، زانتان و پکتین
1401/10/5
-
۱۳ بار
۹
استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مؤلفههای اصلی (PCA) در ارزشیابی حسی و تحلیل ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری کیفیت کفیر ساخته شده از شیر بز آمیختهی مهابادی و آلپاین (F۱)
1401/10/5
-
۱۳ بار
۱۰
مطالعه پایداری ویتامین D۳ در سیستم های روغن آفتابگردان و اولئوژل بر پایه موم سبوس برنج و سوربیتان مونو استئارات
1401/10/5
-
۱۹ بار
۱۱
استفاده از فناوری پلاسمای سرد به عنوان روشی در جهت اصلاح ساختاری نشاسته ذرت و بررسی عملکردی آن در مدل غذایی
1401/10/5
-
۴۹ بار
۱۲
تخمین درصد گوشت و اعتبارسنجی نتایج فرآورده های گوشتی با استفاده از هیستوشیمی و آنالیز تصویری در فرآورده های گوشتی شهر همدان
1401/10/5
-
۱۵ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه