این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
فهرست مقالات
Journal of Agricultural Science and Technology
، 1401، جلد ۲۵، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر صمغهای دانه شاهی و ریحان و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و بافتی نان بدون گلوتن
1401/10/8
-
۳۱ بار
۲
دوام و کارایی دو فرمولاسیون نانوسیلیکا برای کنترل Callosobruchus maculatus در حبوبات مختلف
1401/10/8
-
۲۸ بار
۳
واکنش سامانه آنتی اکسیدانی به تیمار سالیسیلیک اسید پس از برداشت در میوه گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum L.) نگهداری شده در دمای محیط
1401/10/8
-
۲۸ بار
۴
اثر متقابل دمای پایین و خشکی بر بهبود تحمل به یخ زدگی گیاه نخود (Cicer arietinum L.)
1401/10/8
-
۲۴ بار
۵
بررسی تأثیر دو روش کشت ارگانیک و متعارف بر فعالیتهای فیتوشیمیایی و ضد سرطانی زعفران (Crocus sativus)
1401/10/8
-
۳۰ بار
۶
حاکمیت مدیریت آب کشاورزی؛ چگونه مدل EPSI رضایت کشاورزان ایرانی را توضیح می دهد؟ تجربه ای از شمال غرب ایران
1401/10/8
-
۲۷ بار
۷
وضعیت آموزش های کارآفرینانه و استارتاپی در دانشگاه کشاورزی؛ بررسی دیدگاه دانشجویان
1401/10/8
-
۲۷ بار
۸
ارزیابی پاسخهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پنج رقم گندم به آبیاری تکمیلی
1401/10/8
-
۲۶ بار
۹
بهبود مقاومت به سایش در چنگههای دندانه دار(Toothed Harrows) پوشش داده شده با روش های HVOF و PVD
1401/10/8
-
۳۰ بار
۱۰
تأثیر برخی روشهای کنترل علفهای هرز بر کلاله در کشت زعفران (Crocus sativus L)
1401/10/8
-
۲۱ بار
۱۱
سالیسیلیک اسید و ۲۴-اپی براسینولید از طریق سامانه تقویت شده آنزیم آنتی اکسیدانی و پروتئین های شوک حرارتی، تحمل حرارت را در فلفل دلمهای القا کرد
1401/10/8
-
۳۰ بار
۱۲
تغییرات سطح اسید فنولیک در ارقام گندم تلقیح شده توسط نژاد یک قارچ Pyrenophora tritici-repentis
1401/10/8
-
۲۷ بار
۱۳
فعالیت ضد لیستیاری (Anti-Listerial ) اسانس پونه کوهی Oregano) ) و دارچین در بسته بندی خلاء گوشت چرخ کرده گوسفند طی نگهداری در یخچال
1401/10/8
-
۲۵ بار
۱۴
تغییر اقلیم، سیستم غذایی و امنیت غذایی در ایران
1401/10/8
-
۲۴ بار
۱۵
به کارگیری روش فوتوآکوستیک برای ارزیابی مقدار کود NPK در ذرت (Zea mays L.)در این پژوهش، فعالیت فتوسنتزی تعدادی گیاه ذرت (.Zea mays L) که در غلظتهای مختلف کود شیمیایی NPK رشد کرده بودند، ارزیابی و مقایسه شد تا معیاری مؤثر برای مصرف مشخص شود. گیاهان در شرایط گلخانه ای در محیط ضدعفونیشده کشت و رشد کردند تا از تامین کنترل شده مواد تغذیه ای اطمینان حاصل شود. تراکم روزنه (SD) و نمایه یا شاخص روزنه (SI) گیاهان از طریق تجزیه و تحلیل میکروگراف (micrograph analysis) برآورد شد. در حالی که سرعت پدید اکسیژن، منحنی های طیفی جذب، و انتشار حرارتی (thermal diffusivity ) برگ های گیاه با استفاده از روش فوتوآکوستیک اندازه گیری شد. نتایج مربوط به فعالیت فتوسنتزی و انتشار حرارتی نشاندهنده یک الگوی رفتاری نوسانی در طول دوره رشد بود و ویژگیهای این نوسانات تحت تأثیر کاربرد کود NPK قرار داشت. تجزیه و تحلیل طیفسنجی فوتو آکوستیک نشان داد که تیمار با بالاترین مقدار کود NPK منجر به کاهش جذب کلروفیل a و b میشود. بر اساس نتایج، روش پیشنهادی و تکنیک مورد استفاده میتواند در پایش متغیرهای قابل اندازهگیری برای ارزیابی تأثیر کود روی گیاهانی مانند ذرت کاربرد داشته باشد که این امر امکان تعیین مقدار مناسب(کود) را فراهم میکند.
1401/10/8
-
۳۲ بار
۱۶
تجزیه و تحلیل متاژنومیک گیاه پنیرک از ایران آلودگی به Malva Vein Clearing Virus را نشان میدهد
1401/10/8
-
۲۳ بار
۱۷
فعالیت ضد ویروسی سه گونه گیاهی Rhus coriaria، Chenopodium quinoa و Ailanthus altissima بر روی ویروس موزاییک تنباکو
1404/6/28
-
۳ بار
۱۸
A New Species of Leptus Bilberg (Acari: Erythraeidae) from Iran
1404/6/28
-
۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه