این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 1400، جلد ۳۷، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ تأثیر تیمارهای تغذیه‌ای بر ویژگی‌های مورفولوژیک و عملکرد اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad) 1401/11/29 - Get XML Data ۱۶ بار
۲ اثر تیمار آب آبیاری مغناطیسی بر خصوصیات رشدی و عملکردی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) تحت تنش کمبود آب 1401/11/29 - Get XML Data ۱۵ بار
۳ بررسی تغییرات کمّی و کیفی ترکیب‌های اسانس کلپوره (Teucrium polium L. subsp. polium) در مراحل مختلف فنولوژی 1401/11/29 - Get XML Data ۱۱ بار
۴ تأثیر تاریخ کشت، کود کامل و زمان برداشت بر عملکرد کمّی و کیفی Satureja rechingeri Jamzad 1401/11/29 - Get XML Data ۱۸ بار
۵ معرفی عوامل مؤثر بر درآمدزایی از گیاهان دارویی از دیدگاه کارشناسان و بهره‌برداران (مطالعه موردی: مرتع لزور، استان تهران) 1401/11/29 - Get XML Data ۱۸ بار
۶ بررسی عملکرد بذر در ۱۹ اکوتیپ از سه گونه تخم شربتی (Lallemantia spp.) 1401/11/29 - Get XML Data ۱۷ بار
۷ اثر عوامل محیطی دما و pH بر روی میزان ترکیب‌های بیوشیمیایی ریزجلبک Monoraphidium sp. 1401/11/29 - Get XML Data ۱۴ بار
۸ تأثیر عصاره اتانولی گیاهان آنغوزه (Ferula assa-foetida L.) و به‌لیمو (Aloysia citriodora Ort. et Palav.) بر تلفات و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک لارو بید آرد (Ephestia kuehniella (Lepidoptera: Pyralidae)) 1401/11/29 - Get XML Data ۱۷ بار
۹ بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن و تراکم بر رشد و عملکرد Datura stramonium L. 1401/11/29 - Get XML Data ۱۸ بار
۱۰ ارزیابی صفات مورفوفیزیولوژیکی ریحان (Ocimum basilicum L.) در پاسخ به محلول‌پاشی پوتریسین و ۲۴- اپی‌براسینولید تحت تنش کم آبی 1401/11/29 - Get XML Data ۱۹ بار
۱۱ مطالعه ترکیب‌های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شوید (Anethum graveolens L.) به‌عنوان نگهدارنده و طعم‌دهنده طبیعی در آب کرفس 1401/11/29 - Get XML Data ۱۷ بار
۱۲ بررسی تأثیر اسید سالیسیلیک و نانوسیلیکون بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی و اسانس Lallemantia iberica (M.B.) Fisch. & C.A. Mey. تحت تنش شوری 1401/11/29 - Get XML Data ۲۰ بار
۱۳ بررسی تأثیر اسید سالیسیلیک و نانوسیلیکون بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی و اسانس Lallemantia iberica (M.B.) Fisch. & C.A. Mey. تحت تنش شوری 1402/9/2 - Get XML Data ۱۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه