این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 1 دی 1404
فهرست مقالات
علوم دامی
، 1399، جلد ۳۳، شماره ۱۲۹
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر مهارکننده سروتونین بر فراسنجه های اسپرم خروس های مادر گوشتی مسن پس از انجماد-ذوب
1401/12/1
-
۲۳ بار
۲
تاثیر سطوح مختلف پودر گیاه خارخاسک بر خصوصیات کمی و کیفی اسپرم برههای نر نژاد عربی
1401/12/1
-
۱۷ بار
۳
تاثیر چندشکلی ژن بتا لاکتاگلوبولین بر ارزش اصلاحی تولید شیر گاوهای براون سوئیس
1401/12/1
-
۱۹ بار
۴
اثر جایگزینی علوفه اسپرس با یونجه در سطوح مختلف کنسانتره بر عملکرد و کیفیت لاشه برههای پرواری لری
1401/12/1
-
۱۸ بار
۵
تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیهای برگ تربچه در تغذیه نشخوارکنندگان در شرایط آزمایشگاهی
1401/12/1
-
۲۴ بار
۶
تاثیر داروی آهسته رهش نیتروگلیسیرین بر عملکرد، فراسنجههای خونی و هورمونی جوجههای گوشتی تحت شرایط القای آسیت
1401/12/1
-
۲۴ بار
۷
تأثیر افزودنی خوراکی ضد تنش بر پاسخ های ایمنی و فراسنجه های خونی سه سویه تجاری جوجه گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی
1401/12/1
-
۲۷ بار
۸
تأثیر پودر پَر آبکافت قلیائی بر عملکرد و اکسیداسیون چربی گوشت و تخم بلدرچین تخمگذار
1401/12/1
-
۲۰ بار
۹
تأثیر شکل فیزیکی خوراک و نوع پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و اسیدیته محتویات دستگاه گوارش جوجههای گوشتی
1401/12/1
-
۲۲ بار
۱۰
اثر سطوح مختلف ضایعات پرتقال بر قابلیت هضم مواد مغذی ،آنزیمهای فیبرولتیک ،فراسنجه های شکمبهای و خونی در میش دالاق
1401/12/1
-
۲۳ بار
۱۱
ارزیابی ژنتیکی پارامترهای منحنی شیردهی و برآورد اثر همخونی بر آنها درگاوهای هلشتاین ایران
1401/12/1
-
۲۰ بار
۱۲
کاوش ترانسکریپتومی لانهگزینی جنینی در اندومتریوم گاوهای شیری
1401/12/1
-
۲۲ بار
۱۳
بررسی اثر اسیداُرگانیک و نانو ذرات نقره پوشش داده شده بر زئولیت بر عملکرد، مورفولوژی روده و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجههای گوشتی
1401/12/1
-
۲۸ بار
۱۴
مقایسه مدلسازی شبکه عصبی مصنوعی و مدل خطی چندگانه در برآورد وزن دنبه نژادهای دنبه دار و آمیخته های آنها با نژاد بدون دنبه
1401/12/1
-
۲۴ بار
۱۵
امکان سنجی جایگزینی یک پاداکسنده تجاری (BHT) با انگوریاقوتی (V. venifera) در جوجههای گوشتی
1401/12/1
-
۲۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه