این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


مهندسی بیوسیستم ایران، 1399، جلد ۵۱، شماره ۳
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ بررسی ناهمگنی دما در سردخانه و تاثیر آن بر شیرین شدن در دمای پایین در سیب‌زمینی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی 1401/12/1 - Get XML Data ۱۶ بار
۲ پیش بینی تغییرات حرارتی مخزن ذخیره کننده سیال یک خشک‌کن خورشیدی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و روش دینامیک سیالات محاسباتی 1401/12/1 - Get XML Data ۱۹ بار
۳ هیبرید شبکه عصبی مصنوعی با الگوریتم‌های فرااکتشافی در پیش‌بینی عملکرد نیشکر 1401/12/1 - Get XML Data ۱۵ بار
۴ بررسی وضعیت برخی شاخص‌های مکانیزاسیون در محصولات زراعی راهبردی با استفاده از منطق فازی (مطالعه موردی: شهرستان اهواز) 1401/12/1 - Get XML Data ۲۴ بار
۵ مقایسه پروتکل‌های مختلف تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) از میوه به 1401/12/1 - Get XML Data ۱۹ بار
۶ بررسی تاتیر دما، فشار تراکم و نسبت اختلاط مواد بر خصوصیات مکانیکی پلت‌های تولید شده از سبوس برنج و ملاس نیشکر 1401/12/1 - Get XML Data ۲۲ بار
۷ ارزیابی چرخه‌ی زندگی تولید سیب از دیدگاه انرژی و آلاینده‌های زیست محیطی (مطالعه‌ی موردی: شهرستان‌های ارومیه و مهاباد) 1401/12/1 - Get XML Data ۲۰ بار
۸ مدل‌سازی و بهینه‌سازی عملکرد خشک‌کن خلائی- مادون‌قرمز در فرآیند تولید قرص فشرده گوجه‌فرنگی: خواص شیمیایی 1401/12/1 - Get XML Data ۲۷ بار
۹ تولید مه مواد مغذی گیاه به روش فراصوت جهت به‌کارگیری در سامانه‌های هواکشت: امکان‌سنجی و بررسی برخی از عوامل مؤثر 1401/12/1 - Get XML Data ۲۰ بار
۱۰ فناوری تصویربرداری ابرطیفی فروسرخ نزدیک برای شناسایی آلودگی میکروبی: مطالعه موردی اشریشیاکلی در کاهو 1401/12/1 - Get XML Data ۲۴ بار
۱۱ ارزیابی چرخه زندگی و بهینه‌سازی مصرف انرژی در تولید نخود دیم در استان آذربایجان غربی 1401/12/1 - Get XML Data ۱۸ بار
۱۲ تخمین غلظت رسوبات معلق در آب با سامانه ترکیبی نوری – فراصوتی و مدلسازی انفیس 1401/12/1 - Get XML Data ۱۶ بار
۱۳ اصلاح نوری کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک به عنوان فیلم زیست‌تخریب‌پذیر در بسته‌بندی مواد غذایی 1401/12/1 - Get XML Data ۲۲ بار
۱۴ بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسید گالیک، متیل گالات و اسید سیرنجیک در روغن سویا 1401/12/1 - Get XML Data ۲۱ بار
۱۵ بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره هیدرو‌‌الکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدو‌حلوایی 1401/12/1 - Get XML Data ۳۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه