این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


مهندسی بیوسیستم ایران، 1399، جلد ۵۱، شماره ۲
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ ساخت و ارزیابی یک نانوحسگر pH مبتنی بر روش طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی به منظور استفاده در سامانه پایش شکمبه گاو 1401/12/1 - Get XML Data ۱۹ بار
۲ به‌کارگیری روش تحلیل پوششی داده‌ها به منظور کاهش میزان نهاده‌های مصرفی در تولید ذرت علوفه‌ای در شهرستان شهرکرد 1401/12/1 - Get XML Data ۱۹ بار
۳ بررسی الگوی مصرف انرژی، آنالیز حساسیت و عملکرد اقتصادی تولید آلوی بخارا در شهرستان خوانسار 1401/12/1 - Get XML Data ۱۷ بار
۴ طراحی، ساخت و ارزیابی مزرعه‌ای کارنده پنوماتیک کشت مخلوط آفتاب‌گردان و چغندرقند 1401/12/1 - Get XML Data ۱۹ بار
۵ هیدرولیز اسیدی ضایعات نان برای تولید بیواتانول توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) 1401/12/1 - Get XML Data ۲۳ بار
۶ طراحی، ساخت و آزمون دستگاه بافت سنج تلفیقی صوتی-ارتعاشی میوه‌ها 1401/12/1 - Get XML Data ۱۶ بار
۷ طراحی، ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی موزع غلتکی شیاردار برای کشت ذرت 1401/12/1 - Get XML Data ۱۸ بار
۸ ارائه روشی مبتنی بر پردازش تصویر و شبکه عصبی مصنوعی برای استفاده در تنظیم خودکار سرزن پیاز 1401/12/1 - Get XML Data ۱۹ بار
۹ مطالعه تجربی و عددی تاثیر وجود پره انحراف مسیر جریان بر کارایی محفظه ته نشینی دستگاه برداشت نخود 1401/12/1 - Get XML Data ۲۷ بار
۱۰ طراحی، ساخت و ارزیابی تغذیه‎کننده همزن‌دار هلیسی برای تغذیه مواد به درون دستگاه جداکننده تریبوایروالکترواستاتیک 1401/12/1 - Get XML Data ۲۱ بار
۱۱ مدل‌سازی و بهینه‌سازی انرژی مصرفی ویژه و انتشار گازهای گلخانه‌ای طی خشک‌کردن توت سیاه ارگانیک با پیش تیمارهای مختلف به روش سطح پاسخ 1401/12/1 - Get XML Data ۱۹ بار
۱۲ ارزیابی بازده انرژی و اکسرژی جمع‌کننده خورشیدی مجهز به صفحه متخلخل، جریان بازگشتی و منعکس‌کننده‌ها 1401/12/1 - Get XML Data ۱۹ بار
۱۳ ارزیابی فنی امکان استفاده از پلت کود گوسفندی برای تأمین انرژی پخت‌‌وپز خانگی عشایر ایران 1401/12/1 - Get XML Data ۱۵ بار
۱۴ طبقه‌بندی محصول رسیده و نارس میوه توت سفید به کمک پردازش تصاویر حرارتی 1401/12/1 - Get XML Data ۱۶ بار
۱۵ افزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه 1401/12/1 - Get XML Data ۲۰ بار
۱۶ گروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استان‌های ایران با استفاده از روش‌های کمومتریکس 1401/12/1 - Get XML Data ۲۱ بار
۱۷ بررسی اثر فرآیند حرارتی بر روی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی عسل و بهینه سازی فرآیند با استفاده از روش سطح پاسخ 1401/12/1 - Get XML Data ۲۵ بار
۱۸ بهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن 1401/12/1 - Get XML Data ۱۲ بار
۱۹ استخراج پلی ساکارید پکتین از چوب مرکزی گردو و بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن 1401/12/1 - Get XML Data ۱۹ بار
۲۰ کاربرد پوشش خوراکی کامپوزیتی کربوکسی‌متیل‌سلولز/پکتین حاوی عصاره رازک بر ماندگاری برش‌های تازه پرتقال در شرایط سرد 1401/12/1 - Get XML Data ۱۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه