این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 4 دی 1404
فهرست مقالات
مهندسی بیوسیستم ایران
، 1399، جلد ۵۱، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ساخت و ارزیابی یک نانوحسگر pH مبتنی بر روش طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی به منظور استفاده در سامانه پایش شکمبه گاو
1401/12/1
-
۱۹ بار
۲
بهکارگیری روش تحلیل پوششی دادهها به منظور کاهش میزان نهادههای مصرفی در تولید ذرت علوفهای در شهرستان شهرکرد
1401/12/1
-
۱۹ بار
۳
بررسی الگوی مصرف انرژی، آنالیز حساسیت و عملکرد اقتصادی تولید آلوی بخارا در شهرستان خوانسار
1401/12/1
-
۱۷ بار
۴
طراحی، ساخت و ارزیابی مزرعهای کارنده پنوماتیک کشت مخلوط آفتابگردان و چغندرقند
1401/12/1
-
۱۹ بار
۵
هیدرولیز اسیدی ضایعات نان برای تولید بیواتانول توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae)
1401/12/1
-
۲۳ بار
۶
طراحی، ساخت و آزمون دستگاه بافت سنج تلفیقی صوتی-ارتعاشی میوهها
1401/12/1
-
۱۶ بار
۷
طراحی، ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی موزع غلتکی شیاردار برای کشت ذرت
1401/12/1
-
۱۸ بار
۸
ارائه روشی مبتنی بر پردازش تصویر و شبکه عصبی مصنوعی برای استفاده در تنظیم خودکار سرزن پیاز
1401/12/1
-
۱۹ بار
۹
مطالعه تجربی و عددی تاثیر وجود پره انحراف مسیر جریان بر کارایی محفظه ته نشینی دستگاه برداشت نخود
1401/12/1
-
۲۷ بار
۱۰
طراحی، ساخت و ارزیابی تغذیهکننده همزندار هلیسی برای تغذیه مواد به درون دستگاه جداکننده تریبوایروالکترواستاتیک
1401/12/1
-
۲۱ بار
۱۱
مدلسازی و بهینهسازی انرژی مصرفی ویژه و انتشار گازهای گلخانهای طی خشککردن توت سیاه ارگانیک با پیش تیمارهای مختلف به روش سطح پاسخ
1401/12/1
-
۱۹ بار
۱۲
ارزیابی بازده انرژی و اکسرژی جمعکننده خورشیدی مجهز به صفحه متخلخل، جریان بازگشتی و منعکسکنندهها
1401/12/1
-
۱۹ بار
۱۳
ارزیابی فنی امکان استفاده از پلت کود گوسفندی برای تأمین انرژی پختوپز خانگی عشایر ایران
1401/12/1
-
۱۵ بار
۱۴
طبقهبندی محصول رسیده و نارس میوه توت سفید به کمک پردازش تصاویر حرارتی
1401/12/1
-
۱۶ بار
۱۵
افزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه
1401/12/1
-
۲۰ بار
۱۶
گروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استانهای ایران با استفاده از روشهای کمومتریکس
1401/12/1
-
۲۱ بار
۱۷
بررسی اثر فرآیند حرارتی بر روی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی عسل و بهینه سازی فرآیند با استفاده از روش سطح پاسخ
1401/12/1
-
۲۵ بار
۱۸
بهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
1401/12/1
-
۱۲ بار
۱۹
استخراج پلی ساکارید پکتین از چوب مرکزی گردو و بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
1401/12/1
-
۱۹ بار
۲۰
کاربرد پوشش خوراکی کامپوزیتی کربوکسیمتیلسلولز/پکتین حاوی عصاره رازک بر ماندگاری برشهای تازه پرتقال در شرایط سرد
1401/12/1
-
۱۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه