این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم باغبانی
، 1401، جلد ۳۶، شماره ۱
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
بررسی انبارمانی تودههای پیاز خوراکی (Allium cepa L.) بومی افغانستان در دو شرایط دمایی
1402/1/3
-
۱۷ بار
۲
ارزیابی قابلیت جایگزینی و مقایسه خصوصیات رشدی و کیفی چمنهای شبدری با چمنهای گراسی رایج در فضای سبز به منظور کاهش هزینههای سرزنی
1402/1/3
-
۲۰ بار
۳
بررسی خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تأثیر منابع کربنی اتانول و متانول
1402/1/3
-
۱۷ بار
۴
تأثیر تیمارهای ویتامین C و B بر عملکرد قارچ تکمهای و عمر پس از برداشت آن
1402/1/3
-
۲۳ بار
۵
اثر ترکیب هورمونی اکسین و سیتوکینین بر ریزازدیادی گیاه سوسن شرقی (Lilium oriental hybrid ‘Casablanca’) با استفاده از ریزنمونهی فلس پیاز
1402/1/3
-
۲۳ بار
۶
نقش ملاتونین بر خصوصیات پس از برداشت میوه گیلاس رقم ’سیاه مشهد‘ طی دوره انبارمانی
1402/1/3
-
۱۹ بار
۷
ارزیابی خصوصیات فنولوژیک، مورفولوژیک و پومولوژیک برخی از ارقام و ژنوتیپهای شلیل در شرایط اقلیمی استان خراسان رضوی
1402/1/3
-
۱۸ بار
۸
تاثیر تنش آبی بر برخی صفات مورفولوژی و فیزیولوژی دانهال ژنوتیپهای طبیعی مرکبات
1402/1/3
-
۱۷ بار
۹
اثر عصاره الکلی برهموم و هیدروکولینگ بر برخی صفات پس از برداشت خیار گلخانهای ((Cucumis sativus
1402/1/3
-
۲۱ بار
۱۰
اثرتنش آبی بر صفات فیزیولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه دارویی خارمریم (Silybum marianum L.)
1402/1/3
-
۲۹ بار
۱۱
ارزیابی تنوع برخی از شاخصهای فیتوشیمیایی و اثرات ضدباکتریایی در عصاره ارقام ایرانی گل داوودی (Dendranthema morifolium Ramat.)
1402/1/3
-
۲۳ بار
۱۲
تأثیر اسید جیبرلیک و پوترسین بر رشد، گلدهی و عمر گلجای گل شاخه بریده سوسن رقم ʻLesothoʼ
1402/1/3
-
۱۶ بار
۱۳
ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپهای زرشک وحشی (.Berberis spp) در استانهای البرز و تهران با استفاده از نشانگرهای ریختشناسی و میوهشناسی
1402/1/3
-
۱۹ بار
۱۴
تأثیر پوترسین و نیتریکاکسید بر بهبود ویژگیهای مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و پسازبرداشت رز رقم ’آوالانچ‘
1402/1/3
-
۱۸ بار
۱۵
تأثیر سلنیوم و نانوذره آهن بر رشد و عملکرد شعمدانی عطری تحت تنش شوری کلریدسدیم
1402/1/3
-
۱۹ بار
۱۶
تولید پایدار محصول بِه با کاربرد محرکزیستی فولویک اسید و کلسیم
1402/1/3
-
۲۳ بار
۱۷
تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید آسکوربیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوهی خرمالو ((Diospyros kaki Thunb.
1402/1/3
-
۲۰ بار
۱۸
همبستگی کانونی صفات مورفولوژی و فیتوشیمیایی پنج رقم ارکیده فالانوپسیس
1402/1/3
-
۲۳ بار
۱۹
مدلسازی خطی تأثیر آفات و بیماریها بر روند رشد گیاه توت فرنگی در فضای حالت
1402/1/3
-
۱۶ بار
۲۰
اثر کاربرد کودهای آلی و زیستی بر خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی رازیانه (Foeniculum vulgar Miller) در شرایط گلخانه
1402/1/3
-
۲۶ بار
۲۱
بررسی اثر جیبرلیکاسید و طیفهای مختلف نور LED بر کیفیت نشاء Cyclamen persicum Mill.
1402/1/3
-
۱۷ بار
۲۲
تأثیر اشعه ماورابنفش (UV-C) بر رنگیزههای فتوسنتزی و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه خرفه (Portulaca oleracea)
1402/1/3
-
۱۸ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه