این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 آذر 1404
فهرست مقالات
علوم باغبانی
، 1398، جلد ۳۳، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
مقایسه خصوصیات مورفولوژیکی، محتوا و اجزای اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) و دو توده بومی آویشن خراسانی (Thymus transcaspicus) در شرایط آب و هوایی مشهد
1402/1/3
-
۱۱ بار
۲
پرآوری شاخساره درونشیشهای گلابی رقم شکری تحت تاثیر عناصر غذایی محیطکشت در فضای نرم افزار Design Expert
1402/1/3
-
۱۳ بار
۳
تاثیر تنش ناگهانی دمای پایین ریشه و شاخساره بر بازیابی برخی صفات رویشی و فیزیولوژیکی گوجهفرنگی (Lycopersicon escuhentum var. Infinity) در حضور بور
1402/1/3
-
۸ بار
۴
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی میوه، متابولیتهای ثانویه و شاخص قهوهای شدن ژنوتیپ سیب توسرخ بکران و برخی ارقام سیب بهاره
1402/1/3
-
۱۵ بار
۵
بررسی تغییرات آنزیمهای آنتی اکسیدانی و پرولین طی رکود جوانه گل در چند رقم گیلاس و آلبالو
1402/1/3
-
۱۳ بار
۶
تعیین زمان برداشت مناسب و قابلیت انبارمانی تعدادی از ارقام و ژنوتیپهای امیدبخش ”به“ (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه
1402/1/3
-
۱۰ بار
۷
ارزیابی تاثیر روشهای مختلف خشککردن بر زمان خشکشدن و برخی خصوصیات فیتوشیمیایی شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens)
1402/1/3
-
۱۱ بار
۸
نقش فرمولاسیونهای مختلف کودی بر گیاهچههای کشت بافتی ژربرا (Gerbera jamesonii) در مرحله سازگاری
1402/1/3
-
۱۱ بار
۹
بررسی تاثیر سطوح مختلف کود آلی جلبک دریایی بر شاخصههای رشد، عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.)
1402/1/3
-
۱۲ بار
۱۰
مطالعه اثر رویشگاه بر صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه پونه (Mentha longifolia L.)
1402/1/3
-
۱۰ بار
۱۱
تأثیر کاربرد اسیدفولویک و نانوکلات آهن بر گلدهی و عمر پس از برداشت گل ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم دانی
1402/1/3
-
۱۳ بار
۱۲
شبیهسازی پاسخ جوانهزنی هندوانه (Citrullus lanatus Thunb.) به دما و پتانسیل آب
1402/1/3
-
۱۱ بار
۱۳
تعیین مهمترین عوامل موثر بر عملکرد باغات زیتون شمال ایران
1402/1/3
-
۲۲ بار
۱۴
بررسی اثر برخی مالچهای آلی بر افزایش مقاومت به سرما درگیاه تاج الملوک (Aquilegia sp.)
1402/1/3
-
۱۱ بار
۱۵
اثر اسید جاسمونیک و اسید سالیسیلیک بر آنزیمهای آنتیاکسیدانی، فنیلآلانینآمونیالیاز و ترکیبات فنلی در استویا
1402/1/3
-
۱۵ بار
۱۶
بررسی امکان القاء پلی پلوییدی در سوخهای سنبلک Muscari با استفاده از ته شکافی و تیمار کلشیسین
1402/1/3
-
۱۱ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه