این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 4 دی 1404
فهرست مقالات
علوم باغبانی
، 1398، جلد ۳۳، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
اثر تنش خشکی ناشی از پلی اتیلن گلایکول بر جوانهزنی و برخی صفات بذور تودههای گیاه دارویی شنبلیله (Ttigonella foenum- graecum L.)
1402/1/3
-
۱۲ بار
۲
بررسی تأثیر پوششپلیاتیلن و تیمار آبگرم بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم پوست نازک قندهاری)
1402/1/3
-
۱۳ بار
۳
بررسی اثرات پایه و محلولپاشی با مخلوط کلرید کلسیم، نیترات کلسیم و بور بر برخی صفات کمی و کیفی سیب رقم’ استارکینگ‘
1402/1/3
-
۹ بار
۴
مطالعه میکروسکوپی اثر محلولپاشی بور بر روند رشد لوله گرده در دگرگردهافشانی برخی ارقام سیب
1402/1/3
-
۱۰ بار
۵
بررسی تأثیر سطوح مختلف گوگرد بر رشد، صفات کیفی و عملکرد گل گیاه دارویی آرنیکای چامیسو (Arnica chamissonis Less. ssp. foliosa)
1402/1/3
-
۱۷ بار
۶
تأثیر دفعات محلولپاشی کود اوره بر پارامترهای فتوسنتزی درختان بارور پسته رقم کلهقوچی در مراحل مختلف رشد میوه
1402/1/3
-
۱۴ بار
۷
بررسی کاربرد اسیدهیومیک بر جذب عناصر غذایی و شاخصهای کمی و کیفی کیویفروت
1402/1/3
-
۹ بار
۸
بررسی تاثیر محلولپاشی نانوکلاتهای آهن و مس بر صفات مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل نرگس رقم جونکی(Psedudonarcissus narcissus cv. Jonquil)
1402/1/3
-
۱۳ بار
۹
ارزیابی خصوصیات فیزیکی و رنگ میوه برخی از ژنوتیپهای سنجد angustifolia L. ) (Elaeagnus در شمال غرب ایران
1402/1/3
-
۱۹ بار
۱۰
ارزیابی مورفولوژیک و گزینش تک درختان متحمل به تنش یخ زدگی در باغات زیتون استان گلستان
1402/1/3
-
۱۲ بار
۱۱
واکنش چهار رقم گوجهفرنگی پاییزه به تاریخهای متفاوت انتقال نشاء در استان بوشهر
1402/1/3
-
۱۰ بار
۱۲
اثر محلولپاشی برگی عناصر کم مصرف آهن و روی بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه آلبالو (Prunus cerasus L.)
1402/1/3
-
۹ بار
۱۳
بررسی اثر محلولپاشی سولفات آهن و روی بر کاهش عارضه دانه سفیدی انار رقم ’شیشه کپ‘
1402/1/3
-
۱۷ بار
۱۴
بررسی تاثیر ابعاد پیاز بر برخی ویژگیهای زینتی و گلدهی چند رقم لاله وارداتی در شرایط اقلیمی مشهد
1402/1/3
-
۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه