این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند

فهرست مقالات


علوم و صنایع غذایی ایران، 1402، جلد ۲۰، شماره ۱۳۸
ردیف عنوان تاریخ نمایه سازی تاریخ بررسی XML مشاهده
۱ اثر نسبت‌های مختلف هیدروکلوئیدها و امولسیفایرهای غذایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و میکروبی کیک اسفنجی در طی دوره نگهداری 1402/5/13 - Get XML Data ۳۶ بار
۲ اثرات ضد دیابتیک شیر پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس IBRC-M ۱۰۷۵۴ در مدل حیوانی موش ویستار و بررسی زنده مانی باکتری در شیر در شرایط سرد 1402/5/13 - Get XML Data ۴۳ بار
۳ بهینه‌سازی شرایط استخراج آبی ترکیبات فنلی و آنتی‌اکسیدانی برگ و ریشه گیاه داغ قارپوزی با کاربرد متدولوژی سطح پاسخ 1402/5/13 - Get XML Data ۳۶ بار
۴ بهبود کیفیت نان حجیم با بکارگیری آمیلاز مقاوم به حرارت تولید شده از Bacillus safensis strain MT۵۰۱۸۰۶.۱ 1402/5/13 - Get XML Data ۳۷ بار
۵ بررسی اثر ماده فعال سطحی غیر یونی کاهنده ویسکوزیته بر کارآیی کریستالیزاسیون سرد کارخانه‌های قند 1402/5/13 - Get XML Data ۳۵ بار
۶ بررسی متغیرهای مؤثر در جداسازی مواد زیستی توسط فیلتر غشایی تحت خلاء: مطالعه موردی محلول اسیدی پکتین 1402/5/13 - Get XML Data ۳۳ بار
۷ تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج 1402/5/13 - Get XML Data ۴۱ بار
۸ غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر تفاله گوجه‌فرنگی و عصاره‌ پوست انار و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی آن 1402/5/13 - Get XML Data ۴۸ بار
۹ بررسی ویژگی‌های ساختاری نانولیپوزوم‌های‌ حاوی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) تولید شده به روش حرارتی 1402/5/13 - Get XML Data ۴۷ بار
۱۰ بررسی اثر کینوای فراوری شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی قالب‌ غذایی فشرده 1402/5/13 - Get XML Data ۳۷ بار
۱۱ بررسی امکان تولید میان‌وعده‌های غذایی سالم بر پایه غلات با افزودن نشاسته مقاوم نوع سه 1402/5/13 - Get XML Data ۳۹ بار
۱۲ بررسی تأثیر زمان ماندگاری بر روی ویژگی های رئولوژیکی پنیر پروسس تولیدی از سفیده تخم مرغ، روغن ذرت و پروتئین سویا 1402/5/13 - Get XML Data ۳۲ بار
۱۳ تغییرات در ویژگی‌های کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از سیاه‌دانه پیش تیمار شده با محلول اتانولی در طی نگهداری 1402/5/13 - Get XML Data ۳۶ بار
۱۴ تأثیر پوشش ژلاتین حاوی عصاره آبی پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر افزایش ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در دمای یخچال 1402/5/13 - Get XML Data ۳۶ بار
۱۵ استفاده از آرد ارزن بعنوان جایگزین آرد گندم در تولید نان باگت با گلوتن کاهش یافته 1402/5/13 - Get XML Data ۴۰ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده   |   برگشت به فهرست نشریات   |   برگشت به صفحه اول پایگاه