این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1401، جلد ۱۱، شماره ۲
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
آمادهسازی نانولیپوزومهای حامل فیکوبیلیپروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلیمری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی
1402/6/12
-
۲۲ بار
۲
بهینهیابی سیستمهای حجم دهندۀ روغن بر پایۀ اینولین، صمغ فارسی و آلژینات با روش سطح پاسخ
1402/6/12
-
۱۹ بار
۳
بررسی خصوصیات ضدمیکروبی نانوالیاف گلیادین حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیلۀ دودی ماهی سالمون
1402/6/12
-
۲۵ بار
۴
تولید مافین با چربی کاهشیافته با استفاده از ارگانوژل بر پایۀ موم کارنوبا
1402/6/12
-
۲۷ بار
۵
استفاده از نانوامولسیون اسانس هستۀ انگورقرمز(Vitis vinifera) بهمنظور بهبود شاخصهای شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیلۀ مرغ بستهبندیشدۀ تازه در دمای یخچال
1402/6/12
-
۲۹ بار
۶
خواص میکروبیولوژیکی، بیوشیمیایی و ارگانولپتیک دسر لبنی پروبیوتیک تولیدشده از شیر شتر و عصارۀ ریزپوشانی خوشاریزه
1402/6/12
-
۳۱ بار
۷
تأثیر آدامسهای زغالی در کاهش غلظت مواد و ترکیبات ناخواسته: رنگها، میکروبها و ویروسها در بزاق
1402/6/12
-
۲۵ بار
۸
تأثیر روشهای استخراج پیوسته و مجزا بر بازده و کیفیت پروتئین و کلروفیل استخراجی از ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina Platensis)
1402/6/12
-
۳۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه