این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 آذر 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1400، جلد ۱۰، شماره ۴
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
تأثیر پلاسمای سرد بر فعالیت آنزیمی و ویژگیهای کیفی پالپ انبه
1402/6/12
-
۳۱ بار
۲
ارزیابی بیان ژنهای مشارکتکننده در بیماریزایی luxS و ctxMاشریشیاکلی جداشده از نمونههای لبنی در کشت همزمان با باسیلوس کواگولانس
1402/6/12
-
۳۳ بار
۳
مطالعه روی استافیلوکوکوس اورئوس جداشده از شیر گاو مبتلابه ماستیت حاوی ژنهای متیسیلین و پنتون-والنتین لکوسیدین
1402/6/12
-
۳۱ بار
۴
افزایش پایداری رنگدانههای طبیعی مواد غذایی- مقالۀ مروری
1402/6/12
-
۲۸ بار
۵
بررسی تأثیر پوششدهی بادامزمینی با کیتوزان و نانوذرۀ کیتوزان بر خواص حسی و مهار رشد آسپرژیلوس فلاووس
1402/6/12
-
۲۱ بار
۶
تأثیر غلظت نمک و مقدارpH روی فرایند تخمیر کلم قمری (Brassica oleracea L.)
1402/6/12
-
۲۷ بار
۷
ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصارۀ پوست ریشه و ساقۀ سه گونۀ زرشک در نان
1402/6/12
-
۳۰ بار
۸
خواص فیزیکوشیمیایی، محتویات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی عسل ویتنامی
1402/6/12
-
۳۷ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه