این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
سه شنبه 25 آذر 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1400، جلد ۱۰، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
درونپوشانی لیکوپن با استفاده از نانوالیاف صمغ دانۀ ریحان/پلیوینیل الکل
1402/6/12
-
۳۵ بار
۲
بهبود پایداری و قابلیت زیستدسترسی ویتامین D۳ در ساختار نانونیوزومهای طراحیشده با سورفاکتانتهای مختلف
1402/6/12
-
۲۶ بار
۳
اثر همزدن و هوادهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانههای طبیعی در فتوبیوراکتور همزندار
1402/6/12
-
۲۴ بار
۴
تأثیر افزودن پروتئین تغلیظشدۀ هستۀ نارنج روی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی ماست قالبی
1402/6/12
-
۲۸ بار
۵
تأثیر میزان رسیدگی میوۀ سپستان بر کیفیت ترشی آن طی مدت نگهداری
1402/6/12
-
۲۳ بار
۶
ارزیابی تأثیر نوع و سطوح مختلف ترکیبات کوپیگمنتکننده در پایداری رنگدانۀ فیکوسیانین در برابر pH
1402/6/12
-
۲۰ بار
۷
اثر روغنکنجد و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، کیفی و میکروبی ماست
1402/6/12
-
۲۳ بار
۸
تأثیر روشهای ریزپوشانی و کوپیگمانتاسیون بر بهبود پایداری حرارتی عصارۀ بتالائینی چغندرقرمز و کاربرد آن در نوشیدنی مدل
1402/6/12
-
۲۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه