این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 27 آذر 1404
فهرست مقالات
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
، 1399، جلد ۹، شماره ۳
ردیف
عنوان
تاریخ نمایه سازی
تاریخ بررسی
XML
مشاهده
۱
ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگیهای کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگیهای ریزساختاری آن
1402/6/12
-
۲۱ بار
۲
بررسی اثر مخمر ساکارومایسس سرویزیۀ زنده و تیمارشده با حرارت و اسید بر میزان سیترینین و رنگدانههای موناسکوس پورپورئوس
1402/6/12
-
۲۷ بار
۳
بررسی ویژگی های اولئوژل تهیهشده به روش قالبگیری امولسیون پیکرینگ پایدارشده با ذرات جامد کمپلکس صمغ دانۀ ریحان و ایزولۀ پروتئین سویا بهعنوان جایگزین چربی در خامه
1402/6/12
-
۲۹ بار
۴
تعیین و مقایسۀ مقدار بهینۀ چربی و صمغ دانۀ بالنگو در ماست تازه با دو روش الگوریتم ازدحام ذرات چندهدفه و سطح پاسخ
1402/6/12
-
۲۷ بار
۵
بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظتهای متفاوت ژل نانوفیبر تهیهشده از تفالۀ گوجهفرنگی
1402/6/12
-
۳۲ بار
۶
تأثیر هیدروکلوئید کیتوزان و الیگوساکارید آن در مقایسه با پیروفسفات سدیم بر ویژگیهای کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در شرایط انجماد
1402/6/12
-
۲۶ بار
۷
ارزیابی زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم پوششدهیشده در سوسپانسیون سینبیوتیک در شرایط شبیهسازیشدۀ سیستم گوارش
1402/6/12
-
۲۵ بار
۸
تشخیص تقلب روغن حیوانی افزودهشده به روغن گیاهی با استفاده از میزان استرولها: مطالعۀ موردی روغنزیتون حاوی لارد
1402/6/12
-
۳۲ بار
برگشت به نشریه انتخاب شده
|
برگشت به فهرست نشریات
|
برگشت به صفحه اول پایگاه